«Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ»

Από 29 Σεπτεμβρίου

«Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ»

Από 29 Σεπτεμβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις επιστρέφει στη σκηνή του Παλλάς η Μαρινέλλα. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού , πλαισιωμένη από μία πλειάδα ταλαντούχων ηθοποι��ν, σε ένα μιούζικαλ που διατρέχει ολόκληρη τη ζωή τη, υπόσχεται για μια ακόμα φορά να μαγέψει το κοινό. Από τον Ιανουάριο η παράσταση θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής της συμπρωτεύουσας, για 20 παραστάσεις.



Η μουσική θεατρική παράσταση «Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ» αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών από τη δεκαετία του 50 μέχρι σήμερα. Οι δυο πρώτες γυναίκες είναι πρόσωπα φανταστικά και η τρίτη πραγματικό. Η πρώτη είναι η Ειρήνη (Ευαγγελία Μουμούρη) μια γυναίκα από την επαρχία, η δεύτερη η Μαρία (Τζένη Μπότση) μια Αθηναία και η τρίτη ένα κορίτσι από την Θεσσαλονίκη που πήρε το όνομα Μαρινέλλα και έμελε να γίνει μύθος.


Το ρόλο της Μαρινέλλας υποδύεται φυσικά η Μαρινέλλα και μια νεαρή ηθοποιός, που την υποδύεται στην παιδική της ηλικία. Τους βασικούς αντρικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Μέμος Μπεγνής και ο Αντώνης Λουδάρος. Ο θίασος συμπληρώνεται από δώδεκα ακόμα ηθοποιούς και χορευτές. Οι φανταστικές ιστορίες της Ειρήνης και της Μαρίας μπλέκονται με την πορεία της Μαρινέλλας και τα τραγούδια της ακολουθούν τις περιπέτειες, τους έρωτες, τη ζωή τους.


Το έργο «Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ» των Παπαθανασίου και Ρέππα σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής. Τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη, οι χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Αλέξιου Πρίφτη, ο οποίος διευθύνει και την επταμελή ορχήστρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top