«Γλυπτική σε Μάρμαρο»

Oμαδική έκθεση

Δέκα έξι γλύπτες συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση με τίτλο «Γλυπτική σε Μάρμαρο» την οποία φιλοξενεί η Αίθουσα Τέχνης Καπλανών 5.

Η έκθεση έχει σκοπό να παρουσιάσει τα έργα καταξιωμένων Ελλήνων γλυπτών, οι οποίοι αποδεικνύουν μέσα από τον ξεχωριστό χειρισμό του μαρμάρου ως υλικό, τις ποιότητες που αποκαλύπτουν και τις αντιλήψεις που προτείνουν.

Το μάρμαρο είναι ένα ιδιαίτερο υλικό καλλιτεχνικής δημιουργίας, άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτιστική μας κληρονομία και με την πολιτισμική μας ταυτότητα και πολλά από τα στοιχεία και τις αρχές της γλυπτικής είναι κοινά στα έργα των δημιουργών.

Οι καλλιτέχνες που εκθέτουν είναι οι Βενετσάνου Έρση, Βασίλη Βασίλης, Βρούβας Κώστας, Γαβαλάς Στέλιος, Γερολυμάτος Διονύσης, Δικέφαλος Κώστας, Κοζόκος Τάκης, Κρατίδης Αναστάσης, Λαζαράκης Χρήστος, Λόλης Ανδρέας, Παναγιωτόπουλος Στέλιος, Παπαγιάννης Θεόδωρος, Παπαδάκης Έκτωρ, Ρηγανάς Χρήστος, Τζανουλίνος Πραξιτέλης & Φωτίου Δημήτρης.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 12 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου 2010.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top