Μη χάσετε τη stand-up comedy «Γελάνε και οι πέτρες»

Παρατηρώντας τους ανθρώπους και την καθημερινότητα μιας μεγαλούπολης

«Γελάνε και οι πέτρες» Στον Μικρό Κεραμεικό

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην γενέτειρα του, τη Θεσσαλονίκη, ο Πιέρρος Πατουχέας κατεβαίνει στην Αθήνα για την παρουσίαση της πρώτης του σόλο παράστασης «Γελάνε και οι πέτρες». Οπλισμένος με καυτά αστεία, μπόλικο ενθουσιασμό και ένα γεωλογικό σφυρί για να σπάσει τον πάγο, ο stand-up κωμικός Πιέρρος Πατουχέας έρχεται την Τρίτη 4 Ιουνίου στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός για να αποδείξει πώς υπάρχουν αστεία που κάνουν μέχρι και τις πέτρες να γελάνε.

Black out: Ιστορίες ανθρώπων γνώριμων και ξένων ταυτόχρονα...

Παρατηρώντας τους ανθρώπους και την καθημερινότητα μίας μεγάλης πόλης, σχολιάζει όλα εκείνα που απασχολούν κάθε άτομο που πάτησε τα 25, αλλά ποτέ δεν τόλμησε να το παραδεχτεί: τον δαίμονα του τυπογραφείου, τους νέους γονείς -στο Facebook και στον δρόμο-, τις αναπαραγωγικές συνήθειες του χταποδιού, τις γιαγιάδες στο χωριό, τον Πικάσο και τη Φουρέιρα.


Πολυεπίπεδη και καυστική, η παράσταση «Γελάνε και οι πέτρες» είναι ο μονόλογος ενός late-early adult που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη συζήτηση μπροστά σε έναν καθρέφτη, αλλά προτιμά να μοιράζεται τις σκέψεις του με το κοινό.

Ξεκινά το Μοναδικό Σιδηροδρομικό Φεστιβάλ στο «Τρένο του Ρουφ»

Σημείωση: Κανένα έμβιο ον δεν βασανίστηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμής του υλικού. Ορυκτά και πετρώματα έδωσαν τη συγκατάθεση τους με όρο τη τήρηση της ανωνυμίας τους. Η ανταπόκριση στα αστεία ήταν ενθουσιώδης. Μετά από έγκριση, μεταφέρουμε δηλώσεις ενός παγωμένου απολιθώματος: «Ο κωμικός με έσπασε».

Ο Πιέρρος Πατουχέας είναι stand up κωμικός από το 2015 και γεωλόγος από το 2014. Κανένας δεν πίστευε σε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει και τις πέτρες να γελάνε.

Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Κατερίνη, τη Λάρισα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Διοργανώνει παραστάσεις και Open Mics από το 2016 και είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής συλλογικότητας Homo Comedius. Είναι επίσης ένας εκ των ιδρυτών της Crazy Duck Comics και συμμετέχει τακτικά σε comics conventions.

Το "Γελάνε και οι πέτρες" είναι η πρώτη του σόλο παράσταση.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Τρίτη 4 Ιουνίου 2024
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

Θέατρο: Μικρός Κεραμεικός 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top