Τι θα δεις στο 2ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL αυτό το Σαββατοκύριακο;

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης, επιστρέφει!

Τι θα δεις στο 2ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL αυτό το ΣΚ;

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 8 & 9 Οκτωβρίου, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης, επιστρέφει! Το Athens Wine & Art Festival έρχεται και πάλι στον μοναδικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια συγκλονιστική έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της ΑΣΚΤ. 

65 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από όλη την Ελλάδα (και κάποια από το εξωτερικό) θα περιμένουν τους επισκέπτες να τα γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα πάνω από 500 κρασιά τους με περισσότερα από 10 οινοποιεία να εμφανίζονται για πρώτη φορά στο κοινό. Δίπλα σε κάθε οινοποιείο θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε κάποια από τα καλύτερα έργα της εξαιρετικά σπάνια εμφανιζόμενης συλλογής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, σε επιμέλεια του κου Μανώλη Καρτεράκη, ιστορικού τέχνης. 

Τις μουσικές όλο το Σαββατοκύριακο τις επιλέγει ο Pepper 96.6 με τους djs του Λίανα Μαστάθη και Κοσμάς Δεβελέγκας στα decks του φεστιβάλ, ενώ σειρά από θεατρικά performances σε σκηνοθεσία της Αφροδίτης Παρζακώνη, παρεμβαίνουν στο χώρο σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.  

Σεμινάρια με τους Μιχάλη Παπατσίμπα και Παύλο Γκέγκα θα μυήσουν επαγγελματίες και κοινό στα μυστικά γηγενών ποικιλιών και ιδιαίτερων ελληνικών κρασιών. 

Παράλληλα, δραστηριότητες παιδικής δημιουργικής απασχόλησης θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης για μια ξένοιαστη βόλτα των γονιών. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων εδώ. 

Περισσότερες πληροφορίες στο website του φεστιβάλ:  www.wineandartfestival.gr 

Τι θα δεις στο 2ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL αυτό το Σαββατοκύριακο;

Τοποθεσία 

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής 

Πειραιώς 256, Αθήνα 

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας 

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Οκτωβρίου 

11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες 

13:00 – 20:00 για το κοινό 

Κόστος συμμετοχής στη γευσιγνωσία: 10€ 

Προπώληση Εισιτηρίων:  

https://www.viva.gr/tickets/festival/wine-and-art-festival/ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top