Η Μαρίζα Ρίζου για πρώτη φορά στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα

Η ερμηνεύτρια μας καλεί να βγούμε «Μαζί Της Στο Φως»

Μαρίζα Ρίζου: Συναυλία στο Θέατρο Βράχων

Κι αυτό το καλοκαίρι, η αγαπημένη μας Μαρίζα Ρίζου μας καλεί να βγούμε «Μαζί Της Στο Φως» μετά το μακρύ σκοτεινό τούνελ, στο οποίο ζήσαμε αυτό το διάστημα.

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές της εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, έρχεται με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούριες διασκευές.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, η Μαρίζα Ρίζου μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο φιλόξενο και αγαπημένο Θέατρο Βράχων Βύρωνα για την μοναδική της μεγάλη συναυλία στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, σε μια βραδιά γεμάτη χορό και μουσική!

Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα. Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις και μας υπόσχονται  μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου!

Μαζί της: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/τζουράς/φωνή, Παναγιώτης Κωστόπουλος -Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ, Σπύρος Νίκας – σαξόφωνο / κλαρίνο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/ Hammond / Rhoads /επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Το μουσικό πρόγραμμα θα αποδοθεί και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τη σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl. Γιατί η μουσική είναι μια εμπειρία για όλες και όλους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top