Μια μοναδική βραδιά με τους ONIRAMA

Tη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ONIRAMA

Μια μοναδική βραδιά, αφιερωμένη στον επετειακό δίσκο τους, «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους» θα παρουσιάσουν οι ONIRAMA, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στην Εναλλακτική Σκηνή, στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρέα με εκλεκτούς φίλους.

«Φροσύνη» και «Πασού» από τις 21/02 στο Θέατρο Άβατον

Οι Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νάντια Κοντογεώργη, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Παναγιώτης Μάργαρης, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Μουτσινάς, Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Δανάη Πολίτη, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Solmeister συναντιούνται επί σκηνής με τους ONIRAMA, παρουσιάζοντας ξεχωριστά ντουέτα από το πολυσυλλεκτικό «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ» αλλά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, ανοίγει αυλαία και γίνεται το σημείο συνάντησης των πιο ανατρεπτικών συμπράξεων, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική. Ο επετειακός δίσκος των ONIRAMA που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αγαπήθηκε αμέσως, αποτελεί το έναυσμα για αυτή την ξεχωριστή μουσική συνάντηση. Με έμπνευση από τα 3 Δεκαράκια δισκάκια, οι ONIRAMA συναντούν αγαπημένους φίλους και ξεφυλλίζουν παρέα το «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους». Τα 3 Δεκαράκια δισκάκια θα γεμίσουν το χώρο με διαφορετικά αρώματα, ηχοχρώματα, συναισθήματα και εικόνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top