«Το υπέροχο μου διαζύγιο» με τη Φαίδρα Δρούκα

Η Άντζελα εγκαταλείπεται από τον σύζυγό της

Φαίδρα Δρούκα

Το υπέροχο μου διαζύγιο της Τζεραλντίν Άρον, με τη Φαίδρα Δρούκα ( 2ο Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας Κοινού Βραβείων Αθηνοράματος ) σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη και μουσική Δήμητρας Γαλάνη, έρχεται στους Αγίους Θεοδώρους το Σάββατο 10 Ιουλίου, στον Κινηματογράφο Άστρον, με απόλυτη ασφάλεια και πλήρη τήρηση όλων των υγειονομικών κανονισμών.

Η «Φαίδρα» στο Κηποθέατρο Παπάγου την Παρασκευή 2 Ιουλίου

Φαίδρα Δρούκα

Η Φαίδρα Δρούκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το υπέροχο μου διαζύγιο»

Υπόθεση

Η Άντζελα, μια γυναίκα γύρω στα πενήντα και μητέρα μιας έφηβης κόρης, δέχεται αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο της ο οποίος προτιμά την αγκαλιά νεότερων γυναικών. Εκτεθειμένη στη μοναξιά που δεν είναι δική της επιλογή και με την κρίση της ηλικία να της χτυπά την πόρτα, η Άντζελα ξεκινά ένα ταξίδι αυτογνωσίας σε μια προσπάθεια να βρει το βηματισμό της μέσα στο αναπάντεχο κενό της ζωής της.
Ένας μονόλογος αλήθειας. Της αλήθειας του ανθρώπου που βιώνει , όπως όλοι μας τις εσωτερικές του αντιθέσεις. Την ελπίδα, το θυμό, το φόβο, τη μοναξιά, τη ματαίωση, την απογοήτευση, την απόλαυση, τον πόνο και τελικά πάλι την ελπίδα, τον έρωτα, την συντροφικότητα.
Η Φαίδρα Δρούκα, πολυδιάστατη και ανατρεπτική, μια καθημερινή ηρωίδα, μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες γυναίκες, σε ένα δυνατό , χορταστικό μονόλογο, μας οδηγεί σε ένα γαϊτανάκι γέλιου, δακρύων σκέψης, θαυμασμού, κατανόησης.

Το «Ταξίδι μιας μεγάλη μέρας μέσα στη νύχτα» ξεκινά!

Φαίδρα Δρούκα

Η Φαίδρα Δρούκα

Συντελεστές

Μετάφραση : Μαργαρίτα Δαλαμάγκα Καλογήρου
Σκηνοθεσία- Σκηνικά- Κοστούμια : Κοραής Δαμάτης
Μουσική : Δήμητρα Γαλάνη
Φωτογραφίες : Γιώργος Καλφαμανώλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top