Τάλγκο: Δύο άνθρωποι ζουν τον έρωτα με κάθε κόστος

Πότε κάνει πρεμιέρα η παράσταση

Τάλγκο

Η θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Βασίλη Αλεξάκη, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 1982, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή, 38 χρόνια μετά!

Fast Love με πρωταγωνιστή τον Andrew Browning

Είναι το πρώτο του βιβλίο γραμμένο απ’ ευθείας στα ελληνικά. Ένα χρόνο αργότερα, δημοσιεύθηκε και στα γαλλικά, μεταφρασμένο από το συγγραφέα. Βραβεύθηκε από τη Γαλλική Ακαδημία κι έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 200.000 αντίτυπα.

Λεωφορείον ο πόθος: Πρωταγωνιστεί η Μαίρη Βιδάλη

Ο Βασίλης Αλεξάκης έζησε πάνω από 40 χρόνια στο Παρίσι και εργάστηκε ως συγγραφέας, αλλά και ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Le Monde. Τα περισσότερα βιβλία του τα έγραψε κατευθείαν στη γαλλική γλώσσα.

Το "Τάλγκο" μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο από το Γιώργο Τσεμπερόπουλο το 1984, με τίτλο "Ξαφνικός έρωτας" και πρωταγωνιστές την Μπέτυ Λιβανού και τον Αντώνη Θεοδωρακόπουλο, στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση.

Το Τάλγκο (τα αρχικά του τρένου που οδηγεί από το Παρίσι στη Βαρκελώνη), είναι μια ιστορία για τον έρωτα και την ελπίδα.. Δύο άνθρωποι έχουν ανάγκη να νιώσουν ξανά το καθολικό αλλά και καταστροφικό συναίσθημα του έρωτα. Με κάθε κόστος; Αυτό ας το αφήσουμε να απαντηθεί στη σκηνή!

Πρεμιέρα 23 Ιανουαρίου 2020

Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Αλικάκος, Δήμητρα Μεσιμερλή.
Συγγραφέας: Βασίλης Αλεξάκης.
Διασκευή & Σκηνοθεσία: Δήμητρα Μεσιμερλή.
Σκηνογραφία & Ενδυματολογία: Εβελίνα Δαρζέντα.
Θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8-12, Γκάζι)
Σκηνή: Intermedia
Κάθε Πέμπτη στις 21:30 και Παρασκευή στις 22:30 Τελευταία παράσταση: Παρασκευή 10 Απρίλη
Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top