Πώς θα γιορτάσει ο δήμος Αθηναίων φέτος την Πρωτοχρονιά

Ένα μαγευτικό σόου στην πλατεία Συντάγματος

Melisses

Mε τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων στην πλατεία Συντάγματος.

Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στις 22:00 οι παρευρισκόμενοι θα αλλάξουν τη χρονιά με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη!

Σας αρέσει ο κινηματογράφος; Δείτε τις προτάσεις του STAR για τις γιορτές

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ που θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για να αλλάξουμε μαζί το χρόνο.

Τη μουσική θα αναλάβουν οι  Μelisses η πιο επιτυχημένη μπάντα της ελληνικής μουσικής σκηνής, διάσημη για τις ζωντανές εμφανίσεις της, με περισσότερα από 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο και περισσότερα από 1.000 lives. Ο χαρισματικός front man, Χρήστος Μάστορας, και η παρέα του θα μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο πάρτι που θα θυμόμαστε σίγουρα και μετά το 2020!

Μαζί τους on stage θα βρεθούν –πιο λαμπερές από ποτέ- η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine  ενώ τους καλλιτέχνες θα πλαισιώσει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves σε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα. Το πάρτι όμως δεν τελειώνει εδώ… Στη συνέχεια, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Di Pitsi  με ένα άκρως δυναμικό dj set!

Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top