Ακυρώθηκε η συναυλία Μαχαιρίτσα-Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο

Ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης εξέπνευσε μετά από έμφραγμα

Πορτοκάλογλου- Μαχαιρίτσας

Η περίλαμπρη συναυλία που θα γινόταν με πρωταγωνιστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την Τρίτη στο Ηρώδειο ακυρώθηκε μετά τον ξαφνικό θάνατο του κορυφαίου ερμηνευτή και συνθέτη.

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που υπήρξε και ηγέτης του συγκροτήματος «Τερμίτες» υπέστη έμφραγμα τα ξημερώματα της Δευτέρας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συναδέλφους του αλλά και όλους εκείνους που μεγάλωσαν, έκλαψαν και ονειρεύτηκαν με τα τραγούδια του.

Η οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» εξέδωσε ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή, αναφέροντας πως: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το ελληνικό πεντάγραμμο έχασε σήμερα έναν μεγάλο ερμηνευτή και τραγουδοποιό, τον αγαπημένο μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του. Οι μελωδίες του πάντα θα μας συντροφεύουν. Η προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης για αύριο, 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο ακυρώνεται. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων που έχουν πουληθεί.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mazi gia to Paidi (@mazigiatopaidi) στις

 

«Το ελληνικό πεντάγραμμο έχασε σήμερα έναν μεγάλο ερμηνευτή και τραγουδοποιό, τον αγαπημένο μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του. Οι μελωδίες του πάντα θα μας συντροφεύουν.

Η προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης για αύριο, 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο ακυρώνεται. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων που έχουν πουληθεί».

Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμήνευαν τις επιτυχίες τους και θα έδιναν  μια ξεχωριστή χροιά σε ένα μουσικό ταξίδι που προορισμό έχει την αλληλεγγύη. 

«Διδυμότειχο μπλουζ», «Κλείνω κι έρχομαι», «Έλα ψυχούλα μου», «Να με προσέχεις», «Φλασάκι», «Δε μας συγχωρώ», «Πεθαίνω για σένα», «Και τι ζητάω», «Αχ θάλασσα μου σκοτεινή»,  «Ένας Τούρκος στο Παρίσι (Ο γάτος)», «Πόσο σε θέλω» είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια που θα ακούγονταν  εκείνο το βράδυ. 

Σε κοινή τους δήλωση ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου εξέφραζαν τη χαρά τους που τραγουδούσαν για έναν τόσο ξεχωριστό σκοπό. 

Συγκεκριμένα τόνισαν «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή για μας που θα εμφανιστούμε στο πιο εμβληματικό αρχαίο θέατρο της πόλης μας, το Ηρώδειο στις 10 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Είναι ο καλύτερος επίλογος για την μεγάλη καλοκαιρινή μας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και, μαζί με την εκλεκτή ομάδα μουσικών και τραγουδιστών που μας συνοδεύουν, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Σε αυτή την ξεχωριστή μουσική βραδιά θα «ενώσουμε» τις φωνές μας και τις ενέργειες μας για να συμβάλλουμε και εμείς στο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των παιδιών που αγκαλιάζει το «Μαζί για το Παιδί». Να είστε όλοι εκεί».

Σε αυτή τη μουσική αναδρομή θα τους συντρόφευαν οι :  

Steve Tesser κιθάρα, τραγούδι
Αγάπη Διαγγελάκη τραγούδι, γιουκαλίλι, κρουστά
Η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Μαζί τους οι :

Βύρων Τσουράπης μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι
Ηλίας Λαμπρόπουλος βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι
Άκης Αμπράζης μπάσο, κρουστά
Δημήτρης Καλονάρος τύμπανα, κρουστά
Φίλιππος Σπυρόπουλος κρουστά, τύμπανα
Τον ήχο  έχουν επιμεληθεί ο Γιώργος Καραγιαννίδης και ο  Άκης Πασχαλάκης.
Τον φωτισμό έχουν επιμεληθεί ο Φίλιππος Τρέπας και ο Νίκος Μπαρούνης.
  
Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατίθονταν στα σωματεία-μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τιμές εισιτηρίων:
• Διακεκριμένη: 70€
• Α’ Ζώνη: 50€
• Β’ Ζώνη: 30€
• Άνω Διάζωμα: 20€
• Φοιτητικά εισιτήρια: 15€ (Τα φοιτητικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό στο άνω διάζωμα)

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί:

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά. 

Τα Σωματεία-μέλη του Μαζί για το Παιδί:

Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» - Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών •Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού• Οι Φίλοι του Παιδιού• Οι Φίλοι της Μέριμνας• Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) •Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» •Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος».
Αγ. Θωμά 14 Αθήνα 115 27
Τηλ.: 210 7482690 
http://www.mazigiatopaidi.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top