Σε αυτή την παράσταση θα πρωταγωνιστήσει η Μαριάννα Τουμασάτου 

Στο θέατρο «Διάνα» με την Ανδριάνα Μπάμπαλη

Μαριάννα Τουμασάτου

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Μαριάννα Τουμασάτου, αφού όχι μόνο θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε τηλεοπτικά στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ΑΝΤ1, αλλά θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ» σε σκηνοθεσία και σενάριο της Βάσιας Αργέντη

Μαζί της θα βρίσκεται για πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου «Διάνα» η γνωστή τραγουδίστρια Ανδριάνα Μπάμπαλη, αλλά κι ο ηθοποιός Γιάννης Χαντέλης. 

Μαριάννα Τουμασάτου-Ανδριάνα Μπάμπαλη: Η επίσημη φωτογράφηση για την παράσταση /Φωτογραφία Amber Doku

Μαριάννα Τουμασάτου: Έφαγε χαστούκι και δημοσίευσε φωτογραφία - απόδειξη!

Τουμασάτου-Σταύρου: Στην ίδια τηλεοπτική σειρά μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Σύμφωνα με την υπόθεση: Η ηθική τελειότητα μοιάζει να είναι ο οδηγός στη ζωή του ενός ήρωα (Αλέξανδρος), αλλά δυστυχώς η ζωή πολλές φορές μας γεμίζει ψευδαισθήσεις προερχόμενες από το συλλογικό ασυνείδητο που δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε, και σε έναν τέτοιο σκόπελο σκοντάφτει ο Αλέξανδρος. Παράλληλα, οι κεντρικές ηρωίδες μας (Μητέρα της Νούρα και η Νούρα) αποζητούν, όχι το δυτικό όνειρο όπως κάνουν οι μετανάστες, αλλά μία ανθρώπινη ζωή. Μια ζωή δίχως διώξεις, εγκλήματα και πολέμους. Όπως λέει, η Νούρα μας: «μαμά στις χούφτες μου έχω φυλάξει λίγο ήλιο». Αυτόν τον ήλιο αποζητούν. Στο έργο αυτό μας παρουσιάζεται μία διπλή Οδύσσεια: Του δυτικού ανθρώπου που τα έχει «όλα» και στέκεται θύμα αυτής της ιδανικής συνθήκης και των προσφύγων που, η ζωή τους μοιάζει το απόβλητο ενός συστήματος που δεν δείχνει στάλα συμπόνιας.

H παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ» που παίζεται από την περασμένη θεατρική σεζόν με άλλο καστ, έχει οκτώ υποψηφιότητες στα Κορφιάτικα Βραβεία 2019, ενώ η Βάσια Αργέντη έχει τιμηθεί με το βραβείο Προσωπικότητα 2019 για τη συγγραφή και τη σκηνοθεσία του θεατρικού έργου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top