Το Silence Speaks κάνει πρεμιέρα

Είναι βασισμένο στο έργο Ινδού συγγραφέα Dhanedra Kawade

Silence Speaks

Η θεατρική ομάδα HIPPO παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή για τη σεζόν 2018-2019, βασισμένη στο έργο του Ινδού συγγραφέα Dhanedra Kawade, SILENCE SPEAKS, το οποίο μεταφέρεται -σε παγκόσμια πρώτη- επί σκηνής. Μια διεθνής ομάδα καλλιτεχνών – χορευτών, ηθοποιών και μουσικών – από την Ινδία, τη Μαλαισία και την Ελλάδα, συναντιέται επί σκηνής σε μια πρωτότυπη, βιωματική performance σωμάτων χωρίς λόγο. Με επικεφαλής τον σπουδαίο Μαλαισιανό χορευτή και χορογράφο Tony Yap και με μοναδικό αφηγηματικό όργανο το σώμα, η performance θα επιχειρήσει να προσεγγίσει τα διαφορετικά στάδια της απώλειας, πώς, δηλαδή, το σώμα βιώνει την απώλεια.

Παντρεύοντας την trance, που εστιάζει στη συνειδητότητα και την τελετουργία, με το kinemo, το προσωπικό στυλ θεάτρου της ομάδας ΗΙΡΡΟ, που βασίζεται στην αρχή ότι οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα επί σκηνής συνδέεται με μεγάλη ενεργειακή συμπύκνωση, η performance θα προσπαθήσει να αφυπνίσει και να εμπλέξει και τις πέντε αισθήσεις των θεατών μέσα από μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία. Στόχος η εξωτερίκευση της εσωτερικής αλήθειας, τόσο των performers, όσο και του κοινού.

To SILENCE SPEAKS κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα, για 4 μόνο παραστάσεις στο ΠΟΡΤΑ, από 9 έως 12 Μαΐου, και –στη συνέχεια- ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, για 4 παραστάσεις στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, από τις 16 έως και τις 19 Μαΐου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top