Κριτική: Tailor Made Comedy… Κωμωδία φτιαγμένη από σένα!

«Κόβει» το κοινό, «ράβουν» Φισφής, Μακαλιάς και Ρούμπος

Tailor Made Comedy

Tailor Made Comedy… Μην άγχεστε δεν είναι κάποιο νέο είδος κωμωδίας. Είναι ο τίτλος της πιο αστείας παράστασης που «παίζει» αυτή τη σεζόν στην Αθήνα.

Ένας αυτοσχεδιασμός που αφήνει στον θεατή μηδαμινά περιθώρια να μην περάσει καλά. Ένα θεατρικό είδος που -δυστυχώς- δε βλέπουμε συχνά στις εγχώριες θεατρικές σκηνές και που -φεύγοντας από το θέατρο «Ζίνα»- συνειδητοποιείς ότι θα ήθελες να βλέπεις πιο συχνά. Για ποιο λόγο; Γιατί πολύ απλά ό,τι μπορεί να σε πονάει πάνω σου, σε πονάει από τα γέλια!

Fan του τηλεοπτικού «Κάψε το σενάριο» που βλέπαμε στο Mega δεν υπήρξα ποτέ. Ωστόσο θεατρικά το αντίστοιχο concept «λειτουργεί» μοναδικά, αφού το… interaction με το κοινό είναι άμεσο και τόσο ξεκαρδιστικό! 

Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος καταπιάνονται από το κοινό -σαφέστατα υπάρχει ένας κορμός όπου στηρίζονται τα διάφορα σκετσάκια-  και του δίνουν και καταλαβαίνει. Ένα κοινό σε ένα γεμάτο θέατρο όπου «χτίζει» την παράσταση με τις διάφορες ιστορίες που επιλέγονται και τους τρεις κυρίους επί σκηνής να μην αφήσουν τίποτα να πέσει κάτω!

Άφθονος αυτοσχεδιασμός, μια γεύση από stand-up comedy, τόνοι ταλέντου, πολλή μουσική, χορευτικά μέχρι και… σοβαρό θέατρο στο φινάλε, συνθέτουν το Tailor Made Comedy.

Ευτυχώς το κοινό δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο όπως διαφημίζει η αφίσα, αλλά οι τρεις… σωματοφύλακες της κωμωδίας που κάνουν και την πιο βαρετή ιστορία (του κοινού πάντα) άξια γέλιου και ενθουσιώδες χειροκροτήματος!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00.

Θέατρο Ζίνα
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74 
Τηλ.: 210-6424414

Διάρκεια: 100 λεπτά
Εισιτήρια: 13 και 16 ευρώ

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top