«Λευκή Νύχτα» στον Βόλο την 1η Σεπτεμβρίου

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες

λευκη νυχτα, βολος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη μας «Λευκή Νύχτα», μια δράση που θα τονώσει το κλίμα της εμπορικής δραστηριότητας μέσα από μια εορταστική διάθεση.

Η «Λευκή Νύχτα 2018» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, όπου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά το πρωί 09:00 με 14:30. Θα ανοίξουν ξανά από τις 18:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά πέρα τη 1:00, προσφέροντας τα είδη, που επιθυμούν σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων σε όλο το εμπορικό κέντρο του Βόλου.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής έχει κύριο σκοπό, εμείς οι έμποροι να ευχαριστήσουμε το καταναλωτικό κοινό που μας στηρίζει πάντα παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε . Ακόμη , αποβλέπουμε στην τόνωση της οικονομίας της μικρομεσαίας επιχείρησης και την προβολή της βολιώτικης αγοράς . Η Λευκή Νύχτα είναι μια ευκαιρία για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, για όλη την οικογένεια και για τους φίλους επισκέπτες της πόλης να προμηθευτούν τα αναγκαία και ό,τι χρειάζεται ο καθένας σε εξαιρετικές τιμές.

Ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει μια σειρά από πλούσιες εκδηλώσεις για εκείνη την ημέρα σε όλο το εμπορικό κέντρο. Στην ευρύτερη περιοχή (Κουμουνδούρου – Μεταμορφώσεως & Δημητριάδος – Αλεξάνδρας), έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις κάθε είδους, ομορφιάς, γευσιγνωσίας, παιδικής ψυχαγωγίας αλλά και σε κάθε γωνιά του εμπορικού ιστού θα υπάρχουν μουσικά σχήματα και χορευτικές παραστάσεις. Η αγορά θα πλημμυρίζεται από μουσικές και από ευχάριστη γιορτινή διάθεση.

Προκειμένου να μη διαταραχθεί το γιορτινό κλίμα έχει ορισθεί η διακοπή της κυκλοφορίας για τις οδούς από Σπ. Σπυρίδη έως Γκλαβάνη από το ύψος 28ης Οκτωβρίου έως Δημητριάδος και Σωκράτους. Ακόμη, εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους εκ των προτέρων να ρυθμίσουν ζητήματα που αφορούν το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων τους και λοιπές υποχρεώσεις προς αυτούς, όπως ορίζεται από τον ισχύοντα νόμο και όχι τη λειτουργία του καταστήματος τους πέραν τις 3:00 π.μ. Η συμμόρφωση προς τις επιταγές του νόμου επιβάλλεται προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων σε περίπτωση τυχαίου ελέγχου από αρμόδιες υπηρεσίες.

Αναμένουμε πλήθος κόσμου να αγκαλιάσει την εμπορική εκδήλωση και η συμμετοχή όλων θα σημάνει την καθολική επιτυχία της. Μας ενδιαφέρει η «Λευκή Νύχτα» να γίνει θεσμός για την πόλη μας, να γίνει τόπος εμπορικού προορισμού, να γοητεύσει τους επισκέπτες, να διασκεδάσουν και να μας επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Ο εμπορικός κόσμος του Βόλου σας περιμένει όλους να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top