5η Έκθεση «Ζυθογνωσία», Microbreweries & Premium Beers

Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα αφιερωμένη στους ζύθους υψηλής ποιότητας

5η Έκθεση «Ζυθογνωσία», Microbreweries & Premium Beers

Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα αφιερωμένη στους ζύθους υψηλής ποιότητας δίνει το καθιερωμένο, πλέον, ραντεβού με τους ζυθόφιλους καταναλωτές στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Για μία ακόμα χρονιά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και σπάνιες μπίρες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να ζήσει από κοντά την «επανάσταση» της ελληνικής μικροζυθοποιίας, γνωρίζοντας ζυθοποιούς που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. 

Ο επισκέπτης της Ζυθογνωσίας κινείται ελεύθερα στην έκθεση δοκιμάζοντας όσες ετικέτες επιθυμεί στο συλλεκτικό ποτήρι μπίρας που παραλαμβάνει στην είσοδο, καθοδηγούμενος από τον ειδικό κατάλογο της Ζυθγνωσίας. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που αποστασιοποιείται από το μοτίβο των φεστιβάλ μπίρας, με στόχο τη γευστική δοκιμή και όχι την αχαλίνωτη κατανάλωση.

5η Έκθεση «Ζυθογνωσία»

Τη βιωματική απόλαυση της επίσκεψης στη Ζυθογνωσία θα ενισχύσουν πρωτοεμφανιζόμενο στην εγχώρια σκήνη μικροζυθοποιείο από τη Δανία, pop-up εστιατόριο καθώς και ποικίλες ενδιαφέρουσες υπηρεσίες-έκπληξη οι οποίες θα ανακοινωθούν  σύντομα από την ιστοσελίδα zythognosia.gr.

•    Έκθεση Ζυθογνωσία: Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018
•    Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 21:00
•    Χώρος: Ζάππειο Μέγαρο
•    Είσοδος 12€ (ισχύει και για τις δύο ημέρες και περιλαμβάνει το ποτήρι γευστικής δοκιμής, τον κατάλογο της έκθεσης και το αποδεικτικό ελεύθερης εισόδου/εξόδου)
•    Οργάνωση: Vinetum, 210 766 0560, info@vinetum.gr
•    www.zythognosia.gr & Facebook: zythognosia
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top