O Στέφανος Κορκολής στις 18-19 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο

Οι μοναδικοί στο είδος τους και άκρως εντυπωσιακοί Σημαιοφόροι από το Κόρι της Ιταλίας θα σας καταπλήξουν

O Στέφανος Κορκολής στις 18-19 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο

Κορυφαίες στρατιωτικές ορχήστρες, δεκάδες «ένστολοι» μουσικοί, σολίστ, χορευτές, χορωδίες, σημαιοφόροι από διάφορες χώρες του κόσμου ετοιμάζονται να καταφθάσουν στη χώρα μας για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών!

Athens Military Music Festival!

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά πάνω από 300 μοναδικούς στο είδος τους καλλιτέχνες σε μια διήμερη φαντασμαγορική γιορτή.

Ρωσία, Καζακστάν, Αρμενία, Ιταλία και Ελλάδα δίνουν όλοι μαζί το παρόν στις 18 και 19 Μαΐου στοΖάππειο!

 

Άρωμα Ελλάδος στο Athens Military Music Festival θα δώσει ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτηςΣτέφανος Κορκολής. Σε μια ξεχωριστή εμφάνιση θα μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν χαρίζοντάς μας ένα μοναδικό πρόγραμμα με άκρως ανεβαστική διάθεση. Ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι πέρα από σύνορα και ετικέτες ώστε να γίνουμε όλοι μια παρέα και να γυρίσουμε πίσω το χρόνο. Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Με φόντο το εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, στην καρδιά της Αθήνας, θα στηθεί μια «μουσική παρέλαση», ένα πρωτόγνωρο Φεστιβάλ που θα συνδυάσει στρατιωτική, κλασσική, παραδοσιακή, ποπ και ροκ μουσική με εντυπωσιακές παρελάσεις, ιδιαίτερες χορογραφίες, φαντασμαγορικούς φωτισμούς και χιλιάδες πυροτεχνήματα.

Στην φετινή, πρώτη διοργάνωση στην Ελλάδα συμμετέχουν η Επίσημη Mπάντα του Προέδρου του Καζακστάν, η γυναικεία Ορχήστρα Τυμπανιστών «Yerevan Drums» της Αρμενίας, η Χορωδία Κοζάκωντης Μόσχας, η National Guard Band της Ρωσίας.


Οι μοναδικοί στο είδος τους και άκρως εντυπωσιακοί Σημαιοφόροι από το Κόρι της Ιταλίας θα μας καταπλήξουν με τη θεαματική τους παρέλαση και τον πρωτόγνωρο «χορό» σημαιών στους αιθέρες. Μία από τις πλέον αναγνωρισμένες στη χώρα μας αλλά και διεθνώς παιδικές χορωδίες, η παιδική Χορωδία ROSARTE, θα μαγέψει και θα ενθουσιάσει τους θεατές του φεστιβάλ.

 

Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαΐου και η Αθήνα υποδέχεται το Athens Military Music Festival! Ένα μοναδικό θέαμα που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα. Σχηματισμοί με απόλυτη ακρίβεια, ρυθμό, συγχρονισμό, εκτελεσμένοι από στρατιωτικά μουσικά συγκροτήματα γεμάτα μουσικότητα, αρμονία, ένταση, χάρη, ομορφιά και δύναμη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top