4ο Athens Festival Hip Hop στο Γκάζι

Το Σεπτέμβριο στο χώρο της Τεχνόπολης

Το 4οAthens Festival Hip Hop έρχεται στις 3 Σεπτεμβρίου στο Γκάζι και αναμένεται για μια ακόμη φορά να εντυπωσιάσει τους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του! Συναυλίες, ομάδες μπρέικτανς και νέους καλλιτέχνες που κάνουν γκράφιτι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Έλληνες και τουρίστες που θα βρεθούν στην Τεχνόπολη.

Αν και πρόκειται για μουσική και γενικότερα για κουλτούρα που στην Ελλάδα δεν είναι διαδεδομένη, το Φεστιβάλ αυτό θεωρείται επιτυχημένο!

Στην σκηνή θα ανέβουν οι: «Αρτέμης/Ευθύμης», «Τάκι Τσαν», «Βόρεια Αστέρια» από τη Θεσσαλονίκη, «αμαρτωλοί», «Professional Sinnerz» και «Κόμης Χ». Επίσης οι «Σκιές», ο «Phyrosun», ο «Ραψωδός Φιλόλογος», ο «Λόγος Απειλή», οι αποκαλυπτικοί «Β - Muzic», οι «Outkast Exellence» και οι διαφορετικοί «Fly By Wire».

Τέλος θα εμφανιστούν οι οκτώ καλύτερες ομάδες μπρέικντανς που θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το βραβείο «Battle of Athens '11».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top