Η συναυλία δόθηκε στην AccorHotels Arena , σε κοντινή δηλαδή απόσταση από το συναυλιακό χώρο Μπατακλάν, όπου έχασαν τη ζωή τους 89 άνθρωποι τη μαύρη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου.
Ο Μπόνο άνοιξε τη συναυλία στα γαλλικά με το μήνυμα «Είμαστε όλοι Παριζιάνοι».
Στη συνέχεια ο τραγουδιστής των U2 είπε στα αγγλικά μπροστά σε 17.000 θεατές ότι :«Αν αγαπάτε την ελευθερία τότε το Παρίσι είναι η πατρίδα σας», σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.
Στο τέλος της συναυλίας πήρε μια γαλλική σημαία από το κοινό και την ακούμπησε μπροστά από τα ντραμς του συγκροτήματος.
Ωστόσο το συγκρότημα Eagles of Death Metal, που έπαιζε στο Μπατακλάν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, δεν συνέπραξε με τους U2 επί σκηνής, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει .
Στη συναυλία όμως συμμετείχε η Πάτι Σμιθ, η οποία έκλεισε τη βραδιά με το τραγούδι “People Have the Power” .
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.