Μάρλον Μπράντο: «ήμουν θηρίο με απίστευτη σεξουαλική ορμή»

Σε ντοκιμαντέρ ανέκδοτες ηχογραφήσεις του θρυλικού ηθοποιού

Μάρλον Μπράντο: «ήμουν θηρίο με απίστευτη σεξουαλική ορμή»

​Το ότι ήταν θηρίο με τις γυναίκες, είχε απίστευτη σεξουαλική ορμή και διατηρούσε σχέση με την Μέριλιν Μονρό αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ο Μάρλον Μπράντο σε αδημοσίευτες, μέχρι σήμερα, ηχογραφήσεις, που έρχονται στο φως 11 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Αντιμέτωπος με τους προσωπικούς του δαίμονες, ο Μπράντο προσπαθεί να ξεδιαλύνει, μπροστά στο μικρόφωνο, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, σε ηχογραφήσεις που έκανε, είτε στο σπίτι του, είτε κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων, είτε ακόμα και σε συνεδρίες ύπνωσης.

Η ερωτική ζωή του ήταν πολυτάραχη: τρεις γάμοι, αμέτρητα ειδύλλια, 16 παιδιά. Ο ίδιος λέει ότι είχε σχέση με την θρυλική ξανθιά του σινεμά, την Μέριλιν Μονρό, με την οποία βρέθηκε σε ένα πάρτι, ενώ εκείνη του τηλεφώνησε λίγες ημέρες πριν πεθάνει, το 1962.

Στις περίπου 200 ώρες των ηχογραφήσεων ο Μπράντο ομολογεί ότι η σεξουαλική όρμη του ήταν τέτοια που τον έκανε θηρίο. Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι γυναίκες έρχονταν στην πόρτα του και έφευγαν από το παράθυρο!

Αν και βραβευμένος δύο φορές με Οσκαρ, μισούσε το επάγγελμα του ηθοποιού: «υποκρίνεσαι για να ζεις», έλεγε, ενώ απεχθανόταν και την διασημότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ένιωθε σαν ζώο που το κοιτούν στο ζωολογικό κήπο.

«Η ζωή είναι ένας αυτοσχεδιασμός... μια πρόβα», υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο θρυλικός ηθοποιός στο ντοκιμαντέρ «Listen To Me Marlon», το οποίο βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες 11 χρόνια αφότου άφησε την τελευταία του πνοή, την 1η Ιουλίου του 2004, σε ηλικία 80 ετών, υπέρβαρος και δυστυχισμένος...

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top