Γιάννης Σμαραγδής: «έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ένιωθα πως απέτυχα»

«Η γυναίκα μου με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου γι’ αυτό που είμαι»

Γιάννης Σμαραγδής: «έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ένιωθα πως απέτυχα»

​Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Σμαραγδής.

Ο σκηνοθέτης που έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ανάμεσα σ’ αυτές: «ο θεός αγαπάει το χαβιάρι», «El Greco», «Κελί Μηδέν», εξομολογήθηκε πως πριν λίγα χρόνια είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στην ζωή του!

Τότε βρισκόταν στο Παρίσι και η ταινία του είχε αποτύχει: «όταν έκανα εκείνη την απόπειρα αυτοκτονίας περνούσα το στάδιο του εγωισμού, του απόλυτου εγωισμού. Ένιωθα δηλαδή ότι απέτυχα» είπε ο σκηνοθέτης ενώ πρόσθεσε πως η απόπειρα αυτή απέτυχε χάρη στην γυναίκα του: «η γυναίκα μου με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου γι αυτό που είμαι και όχι γι' αυτό που θα ήθελα να είμαι».

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψή του και για την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και για τα capitals controls που πλέον έχουν γίνει τρόπος ζωής: «για να ανησυχήσω; Όλα τα χρήματα που προήλθαν από τη δουλειά τα ξαναρίξαμε στη δουλειά. Δεν έχω απολύτως τίποτα. Είμαι πάμφτωχος αλλά ήταν επιλογή μου Θα μπορούσα να είμαι ζάμπλουτος, καθώς περάσανε αρκετά χρήματα από τα χέρια μου, αλλά μαζί με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να κάνουμε το έργο όσο καλύτερα γινόταν» είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και πρόσθεσε: «η Έλλη Λαμπέτη ήταν συγκλονιστική ηθοποιός με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της σε σημείο που το κοινό πίστευε ότι ήταν μια ζάμπλουτη κυρία. Ποιος γνωρίζει ότι οι στενοί της φίλοι κάνανε έρανο για να τη θάψουνε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top