Οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του Φρανκ Σινάτρα

Η νέα του βιογραφία κυκλοφορεί στις 13 Αυγούστου

Οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του Φρανκ Σινάτρα
Πριν από 18 χρόνια κυκλοφόρησε η πρώτη βιογραφία της ζωής του Φρανκ Σινάτρα. Τώρα και ειδικότερα στις 13 Αυγούστου αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα του βιογραφία, η οποία πρόκειται να ρίξει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής και των ερωτικών κατακτήσεων του διάσημου τραγουδιστή και ηθοποιού.
0031E1CF00000258-3185567-image-a-26_1438733015420.jpg
(Ο Φρανκ Σινάτρα με την Μπάρμπαρα Μάρξ και την μητέρα του)

Ο συγγραφέας είναι και πάλι ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ράντι Ταραμπορέλι και, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην Daily Mail, αποφάσισε να… «επικαιροποιήσει» την βιογραφία του Σινάτρα καθώς τον πλησίασαν αρκετά κοντινοί άνθρωποι, είτε εκείνου, είτε των συντρόφων του αποκαλύπτοντάς του νέες πληροφορίες.

Όπως αναφέρουν ο Φρανκ Σινάτρα από κυνηγός έγινε θήραμα όταν άρχισε να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με τη σταρ του κινηματογράφου Λάνα Τέρνερ. Συγκεκριμένα, η Λάνα Τέρνερ έκανε πολλές φορές τον Σινάτρα να τα χάσει, καθώς πολλές φορές αγνόησε τις προσπάθειές του για συζήτηση και πέρασε κατευθείαν στο... σεξ.

Μάλιστα, δύο βδομάδες μετά τη γνωριμία τους ο Σινάτρα ζήτησε διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα Νάνσι, το 1947.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Άβα Γκάρντνερ, εκείνη είχε τα ηνία στη σχέση καθώς η καριέρα του Σινάτρα περνούσε κρίση. Στην προσπάθειά του να επιβληθεί στη σύζυγό του προσποιήθηκε όχι μία αλλά δύο φορές ότι αυτοκτονεί!

Οι ψεύτικες απόπειρες περιλάμβαναν αυτοπυροβολισμό και χρήση υπνωτικών χαπιών.

Σε ότι αφορά την σχέση του με την κατά πολύ νεότερή του, Μία Φάροου, ο ίδιος ο Σινάτρα παραδεχόταν ότι δεχόταν πειράγματα και κριτική για την επιλογή του. Η Μία Φάροου ήταν μόλις 19 ετών ενώ ο Φραν Σινάτρα είχε πατήσει τα 50. Ο Ντιν Μάρτιν μάλιστα στην προσπάθειά του να τον αποτρέψει από το να την παντρευτεί του είπε: «Θεέ μου, Φρανκ, έχω στην κάβα μου ουίσκι περισσότερων ετών από το παιδί αυτό».

Η Τζάκι Κένεντι και η Μπάρμπαρα Μαρξ

Ο Φρανκ Σινάτρα ανέβηκε 4 φορές τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε ένα διάλειμμα που έκανε με την τέταρτη σύζυγο του, Μπάρμπαρα Μάρξ, ο τραγουδιστής βγήκε με την Τζάκι Κένεντι.

Όπως είναι φυσικό οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν όταν πήγαν να δειπνήσουν.Μετά το δείπνο, κατέληξαν στη σουίτα του ξενοδοχείου του στο Waldorf Towers, όπου πέρασαν τη νύχτα μαζί - ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε στους φίλους του ο Σινάτρα.
σωδφσφσ.jpg
(Με την Τζάκι Κένεντι)

Σε μία συζήτηση τους αργότερα, ένας φίλος του, ο Τζιμ Γουάιτινγκ, είχε ρωτήσει τον Σινάτρα, ποιες πιστεύει ότι ήταν οι μεγαλύτερες κατακτήσεις στη ζωή του.

«Ο Σινάτρα είπε ότι στην κορυφή της λίστας ήταν η Αβα Γκάρντερ, μετά η Τζάκι Ο, η Λάνα Τέρνερ και η Μέριλιν Μονρόε», ανέφερε ο ίδιος.

Ωστόσο όταν τον ρώτησαν περισσότερα για την Τζάκι, είπε ότι δεν θα ήθελε να μιλήσει γι' αυτό. Ένας άλλος φίλος του Σινάτρα, ο Τόνι Οπεντισάνο, ισχυρίζεται ότι μάλλον υπήρχαν συναισθήματα για την Τζάκι.
00E743ED00000190-3185567-image-m-25_1438732794224.jpg
(Με την 4η σύζυγό του Μπάρμπαρα Μαρξ)

Όταν τα περιοδικά και οι εφημερίδες με τις φωτογραφίες του Σινάτρα και της Τζάκι έπεσαν στα χέρια της Μπάρμπαρα, εκείνη θορυβήθηκε και του τηλεφώνησε. Οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα και τότε ο Σινάτρα συμφώνησε να δώσει στη σχέση τους μια ακόμη ευκαιρία και τελικά αυτή οδήγησε στο γάμο τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top