ΚΘΒΕ: Ματαιώνονται οι παραστάσεις του Σαββάτου, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων

Εξαιρείται η παράσταση της ροκ όπερας «Alexander the Great»

Ματαιώνονται όλες οι παραστάσεις οι οποίες είναι προγραμματισμένες για αύριο, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις πέντε σκηνές του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας (ΚΘΒΕ), λόγω της στάσεως εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Πάσης Φύσεως του θεάτρου.

Οι στάσεις εργασίας αποφασίστηκαν από το Σωματείο λόγω της καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων δύο μηνών αλλά και των υπερωριών που οφείλει το θέατρο στους εργαζομένους.

Οι παραστάσεις που ματαιώνονται είναι: «Δον Ζουάν» στο Βασιλικό Θέατρο, «Σερσέ Λα Φαμ» στη Σκηνή Σ. Καραντινός της Μονής Λαζαριστών, «Ωχ τα νεφρά μου» στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, «Παράνομη οδήγηση» στο νέο Υπερώο ΕΜΣ (η προγραμματισμένη για αύριο, Σάββατο, πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 19.15) και «Αυτοκρατορία» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, η παράσταση της ροκ όπερας «Alexander the Great» που δίνει την πρεμιέρα της απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (παραστάσεις απόψε, αύριο Σάββατο και το βράδυ της Κυριακής) εξαιρείται της στάσης εργασίας και θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top