Βγαίνουν στη… σύνταξη οι Black Sabbath

Μαύρες πλερέζες για τους θαυμαστές τους

Βγαίνουν στη… σύνταξη οι Black Sabbath

​Μπορεί οι φανατικοί θαυμαστές των Black Sabbath να ανέμεναν με αγωνία τα νέα για την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ του συγκροτήματος μέσα στο 2015, όμως τα νέα που τους επεφύλασσε ο Όζι Όσμπορν και η παρέα του δεν τους άρεσαν καθόλου.

Και αυτό γιατί τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος αποφάσισαν ότι μεγάλωσαν αρκετά για να… ροκάρουν και ήρθε η ώρα να βγουν στη σύνταξη.

«Θα κάνω ένα ακόμα άλμπουμ με τους Black Sabbath, μία ακόμα περιοδεία και μετά από αυτά νομίζω ότι θα αποσυρθούμε. Στη συνέχεια θα ασχοληθώ με τη σόλο καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που κάναμε αυτά που κάναμε με τους Black Sabbath. Πρώτον γιατί είχαμε για πρώτη φορά στην καριέρα μας νούμερο ένα άλμπουμ και δεύτερον γιατί πιστεύω ότι θα τελειώσουμε με χαρούμενο τρόπο. Το μοναδικό στοιχείο που με θλίβει είναι ότι ο Bill Ward δεν ήταν μαζί μας, για λόγους που νομίζω ότι ήταν οικονομικοί ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν σπουδαίο αν έλυνε όλα τα προβλήματα και ήταν μαζί μας για το επόμενο άλμπουμ. Θα ήταν ένας ωραίος τρόπος να τελειώσουμε την πορεία μας ως Black Sabbath αι να γιορτάσουμε όσα πετύχαμε», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Όζι Όσμπορν, γράφοντας έτσι τους τίτλους τέλους του συγκροτήματος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top