Τζίμης Πανούσης: Είμαι και... αστρολόγος! Θα γίνουν σύντομα εκλογές

"Θα βγει ο Τσίπρας, αλλά θα αποδειχθεί λίγος"

Τζίμης Πανούσης: Είμαι και... αστρολόγος! Θα γίνουν σύντομα εκλογές

​«To επάγγελμά μου είναι χειριστής γλώσσας, αυτό που θέλω να γίνω μόλις μεγαλώσω είναι νοσοκόμα και το χόμπι μου είναι συλλέκτης γυναικείων οργασμών και ανδρικών γιατί όχι;» αναφέρει σε συνέντευξη του στο Ionion Fm ο Τζίμης Πανούσης.

«Στην Εθνική Τράπεζα έμεινα δύο χρόνια για τον πατέρα μου, όπως και τις σπουδές μου τις έκανα για εκείνον. Ο οργανισμός μου όμως δεν άντεξε και παραιτήθηκα μετά από δύο χρόνια στην Εθνική Τράπεζα.» σημειώνει και προσθέτει πως «Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Απλά η κρίση μπορεί να βοηθήσει να στανιάρουμε λίγο, να μην έχουμε τις φλούδες ελπίδες ότι δήθεν αν έχεις πλυντήριο ή μπλέντερ είσαι άνθρωπος.»

Στη συνέχεια αναφέρει «Εγώ είχα μαλλιά ως την πλάτη και στο σχολείο έτρωγα συνεχώς αποβολές ενώ δεν ξύρισα τα γένια μου ποτέ. Ήταν και άγρια τα πράγματα τότε λόγω Χούντας.

Και με τον πατέρα μου τσακωνόμουν πολύ κυρίως λόγω πολιτικών. Εκείνος ήταν σταλινικός, εγώ πιο φιλελεύθερος, τραγουδούσα Θεοδωράκη τον οποίο δεν πήγαινε καθόλου και έλεγε πως “κάποια μέρα αυτός θα γίνει υπουργός της δεξιάς…” Εγώ τον έβριζα αλλά τελικά είχε δίκιο ο μπαμπάς. Μάλιστα ήταν ένας από αυτούς που υπέγραψαν τις βάσεις της Σούδας. Έχω και έναν αδερφό τρία χρόνια μικρότερο, πολύ πιο αναρχικό από εμένα αφού δεν έχει δουλέψει ποτέ του.»

Τέλος σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις υπογραμμίζει «Δεν βλέπω κανέναν για επόμενο Πρόεδρο της Δημο��ρατίας και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Είναι ένας διακοσμητικός ρόλος τους. Θέλω να σας πω πως επειδή είμαι και αστρολόγος και τα κοιτάω, θα γίνουν εκλογές πολύ σύντομα και θα βγει ο Τσίπρας με περίπου 31%, θα βγάλει 112 βουλευτές, δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση και άρα θα χρειαστεί τη στήριξη κάποιων δεξιών και κάποιων πασόκων οι οποίοι θα του την δώσουν υπό τον όρο να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κωστάκη τον Καραμανλή. Ο Τσίπρας σαν πρωθυπουργός θα αποδειχθεί λίγος γιατί ο Αλέξης δεν είναι πολύ διαβασμένος, αγγλικά δεν ξέρει, ακόμα προσπαθεί να μιμηθεί την φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου και είναι θλιβερός.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top