Το Κυνήγι θησαυρού …ξεναγών στην Αθήνα!

Οργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά…

Για 2η συνεχή χρονιά οργανώνεται από το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών το «Κυνήγι Θησαυρού», με σκοπό να προβληθούν τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της Αθήνας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γραφτούν στο μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων από τις 10.00 ως τις 12.00.

Οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν έναν κατάλογο με τα μουσεία και έναν με τα εκθέματα του «κυνηγιού», τα οποία και θα πρέπει να ανακαλύψουν. Στα αντίστοιχα μουσεία θα υπάρχουν ξεναγοί, στις αίθουσες των εκθεμάτων του «κυνηγιού».

Στον κατάλογο με τα εκθέματα θα υπάρχει μία ερώτηση της οποίας η απάντηση θα δίνεται από τον ξεναγό. Θα πρέπει δηλαδή οι συμμετέχοντες να πάνε στα μουσεία, να εντοπίσουν το έκθεμα και τον ξεναγό και να λάβουν την απάντηση. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, στο τελευταίο μουσείο, θα παραδίδουν τις απαντήσεις σε έναν ξεναγό που θα είναι εκεί για αυτό το σκοπό.

Οι νικητές θα κερδίσουν δώρα, καθώς και προσφορές για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Πηγή: archaiologia

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top