Μάγεψαν το κοινό Αλεξίου-Γαλάνη

Δείτε την πρεμιέρα τους

Μάγεψαν το κοινό  Αλεξίου-Γαλάνη

Δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη, μάγεψαν στη κυριολεξία τους τυχερούς που έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης "μπλε βελούδο".


«Πέρασα ένα ωραίο βράδυ με τις δύο εξαιρετικές κυρίες. Ήταν τόσο εξαιρετικές. Μ' όλα τα τραγούδια περνάω ωραία, μ αυτά τα τραγούδια των ανθρώπων που ξέρουν τι τραγούδησαν.» σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.


Ο κόσμος που γέμισε το Θέατρο Παλλάς για να απολαύσει τις δύο τραγουδίστριες, θυμήθηκε στιγμές που σημάδεψαν ανεξίτηλα το ελληνικό τραγούδι και χόρτασε καλή μουσική.


«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο τραγούδι τους.Εγώ παντρεύτηκα με την "πανσέληνο"» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.


«Είναι το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, μέσα σ' αυτή τη βαρυχειμωνιά που ζούμε λόγω της κρίσης, φέρνουν την άνοιξη» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.


Οι νότες, τα φώτα, τα ηχοχρώματα των φωνών, όλα αυτά μετέτρεψαν τη βραδιά σε εργοτάξιο συναισθημάτων που παρέσυρε, έστω και πρόσκαιρα το κοινό, μακριά από τα καθημερινά βάσανα.


«Τα δύο κορίτσια, και δεν λέω τυχαία τα δύο κορίτσια, κατάφεραν να κρατήσουν μία ατμόσφαιρα πάρα πολύ ζεστή, να δημιουργήσουν υδρατμούς, υγρασία, κάτι το οποίο είναι δύσκολο και αυτό είναι όλο πάνω τους...» σημείωσε η Λένα Αρώνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top