Ένα μουσικό τριήμερο στον Πύργο Βασιλίσσης!

Συναυλίες για τους φίλους της μουσικής

Ένα μουσικό τριήμερο στον Πύργο Βασιλίσσης!

​Ο σύλλογος «Οι Φίλοι Της Μουσικής», οργανώνει ένα μουσικό τριήμερο στον Πύργο Βασιλίσσης, από την Παρασκευή 28 έως και την Κυ��ιακή 30 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου ο κιθαριστής και συνθέτης Νότης Μαυρουδής θα παρουσιάσει - με τη βοήθεια του κιθαριστή Γιώργου Τοσικιάν και την ερμηνεία της Μόρφως Τσαϊρέλη - ένα ανθολόγιο τραγουδιών από διαφορετικές εποχές «Με το φως της νύχτας», με μουσικό υλικό από τη Λατινική Αμερική και το ελληνικό τραγούδι.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, η Camerata Junior – Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Σέμση, και το συγκρότημα χάλκινων πνευστών της ΚΟΑ, Metallon, προτείνουν «Κλασική μουσική για όλους». Έγχορδα από νέους μουσικούς παίζουν σερενάτες και χορούς, ενώ οι κορυφαίοι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών μάς μεταφέρουν με τα χάλκινα πνευστά τους στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου, με μουσικά θέματα από τις ταινίες «Νονός», «Τιτανικός», «Οι πειρατές της Καραϊβικής», «Ιντιάνα Τζόουνς» και άλλες.

Την τελευταία βραδιά, την Κυριακή 30 Ιουνίου, ο πιανίστας Σταύρος Λάντσιας μοιράζεται τις μελωδικές του συνθέσεις με το μουσικό σχήμα Κρόταλα (Ανδρέας Παπάς, Βαγγέλης Καρίπης και Πέτρος Κούρτης), συνδυάζοντας την αρμονία του πιάνου και των μελωδιών του με τους γήινους ήχους των κρουστών στη συναυλία «Το ποτάμι του χρόνου». Μαζί τους θα είναι οι μουσικοί: Δημήτρης Χουντής (σοπράνο σαξόφωνο), Alfredo Shtuni (βιολί), Αλέξανδρος Μποτίνης (τσέλο) και Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο).

Πληροφορίες
Πύργος Βασιλίσσης
Λεωφ. Δημοκρατίας 67 – Ίλιον (δίπλα στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης), τηλ.: 210 2325380.

Τιμές εισιτηρίων: 10 και 5 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων: Πανεπιστημίου 39 - εντός στοάς Πεσμαζόγλου (Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00, Σάββατο: 9:00 - 15:00),
Οργάνωση ΓΗ (Λεωφ. Δημοκρατίας 67 - Ιλιον, τηλ.: 210 2388275)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top