Διονύσης Σαββόπουλος: «Ο Σουλεϊμάν θα με αποκεφάλιζε!»

Τι λέει για τους τραγουδιστές της «άλλης όχθης»;

Διονύσης Σαββόπουλος: «Ο Σουλεϊμάν θα με αποκεφάλιζε!»

​Αποκαλυπτικός και απόλυτα αληθινός ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, που ανέλαβε να σκηνοθετήσει ως διαμαρτυρόμενος θεατής, τα τούρκικα σίριαλ αλλά και το ελληνικό τραγούδι της «άλλης όχθης».

«Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια “χειροποίητη” παράσταση. Ευτυχώς έχω πλάι μου τη Μουτούση, τον Κουρή, τον Λούλη, τον Παπαδημητρίου, τον Μέντη, τον Μαλκότση και τη Λιούλιου. Πρώτη φορά σκηνοθετώ κι είμαι ευγνώμων που με δέχτηκαν και μ’ εμπιστεύτηκαν αυτά τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τις δηλώσεις του σε παλαιότερη συνέντευξη ότι παρακολουθεί τον «Σουλεϊμάν» και τον «Πύργο του Ντάουντον» αναφέρθηκε σε ποιο από τα δύο θα προτιμούσε να είχε ρόλο: «Δεν θα ήθελα να είμαι στο “Σουλεϊμαν”, γιατί είναι άγριοι και θα με είχαν παραπεταμένο σε καμιά γωνιά να παίζω λαούτο. Αν δυσαρεστούσα κάποιον, θα με αποκεφάλιζε. Στον “Πύργο του Ντάουντον” υπάρχουν μεν σκευωρίες, ίντριγκες κλπ, αλλά η κατάσταση είναι πιο ανθρώπινη και πιο εκλεπτυσμένη. Μπορεί και να αναγνώριζαν τα ταλέντα μου και να εξασφάλιζα μία καλύτερη κοινωνική θέση απ’ ότι στον “Σουλεϊμάν”».

Ακόμη, αναφέρθηκε στους τραγουδιστές της «άλλης όχθης» λέγοντας: «Έχω ακούσει κατά καιρούς ενδιαφέροντα πράγματα από τον Βέρτη, τον Κουρκούλη, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο κ.ά. Το ότι ήταν τόσο διαφορετικοί από μένα τους καθιστούσε ακόμη πιο ενδιαφέροντες. Μερικοί από το ακροατήριο μου ξινίζανε σαν κάτι κορίτσια στο πάρτι όταν φέρνανε κοπέλα από άλλη γειτονιά».

Τέλος, μίλησε για όσα έμαθε από τα εγγόνια του: «Μου έμαθαν να βλέπω τον κόσμο καινούργιο, μέσα από τα παιδικά τους μάτια. Να είμαι παππούς και παιδί ταυτόχρονα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top