Δυναμική επιστροφή για το διεθνές φεστιβάλ Μουσικής Μοντοφώλι

Μουσικοί απ΄όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν στην Κάρυστο αυτό το Σ/Κ

Δυναμική επιστροφή για το διεθνές φεστιβάλ Μουσικής Μοντοφώλι

Επανέρχεται δυναμικά το διεθνές φεστιβάλ Μουσικής Μοντοφώλι, το οποίο συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, με αξιόλογους μουσικούς απ΄όλο τον κόσμο, που θα συγκεντρωθούν για ακόμα μια φορά στην Κάρυστο, σήμερα Σάββατο, και αύριο Κυριακή, 23 Ιουνίου, στις 20:30 το βράδυ.

Στο 2ο Φεστιβάλ, που πραγματοποιείται στο κτήμα Μοντοφώλι με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Καρύστου και της Πρεσβείας του Βελγίου στην Αθήνα, 15 μουσικοί θα εμφανιστούν στη σκηνή, η οποία βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Μάρκου, για να ερμηνεύσουν έργα μεγάλων συνθετών, όπως οι Arcangelo Corelli, Johann Sebastian Bach, Luigi Boccherini, Wolfgang Amadeus Mozart, Gabriel Fauré, Eugène Ysaÿe, Béla Kovács, μεταξύ άλλων, ενώ το κλασικό πρόγραμμα της κάθε βραδιάς θα κλείνει με τζαζ.

Πληροφορίες

Κτήμα Μοντοφώλι: Παλαιά Χώρα Καρύστου - Νότια Εύβοια, τηλ.: 22240 23951. Τιμές εισιτηρίου: γενική είσοδος: 10 ευρώ, διακεκριμένη ζώνη: 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: ticket services, τηλ.: 210 7234567, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) - Αθήνα.

Διάθεση εισιτηρίων: Κτήμα Μοντοφώλι πριν τη συναυλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top