Λαέρτης Βασιλείου: «Απειλ��ύν τους γονείς μου ότι θα με σκοτώσουν»

Δείτε τη συνέντευξη του σκηνοθέτη του Corpus Cristi

Λ��έρτης Βασιλείου: «Απειλούν τους γονείς μου ότι θα με σκοτώσουν»

Μια μέρα μετά την ακύρωση της παράστασης του Corpus Cristi, που προκάλεσε επεισόδια και εντάσεις στο θέατρο Χυτήριο, ο σκηνοθέτης της παράστασης μιλά για τις απειλές και το διασυρμό που δέχτηκε ο ίδιος, αλλά και οι γονείς του.

«Θα φέρουμε το γιό σας σ’ένα κουτί. Απειλούν τους γονείς μου .. αυτοί οι σε εισαγωγικά χριστιανοί!» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βασιλείου.

Κάποιοι μάλιστα τον αποκαλούν «Αλβανό», στιγμιότυπο που καταγράφεται στο βίντεο. Ο ίδιος απαντά: «Δεν θα ασχοληθώ με τους ανεγκέφαλους. Είναι χειρότερο που με φτύνουν, παρά που με αποκαλούν Αλβανό. Δε θα εξηγήσω σε κανέναν την καταγωγή μου και το τι έχω κάνει για την Ελλάδα.»

Τέλος, αναφέρει για τους ανθρώπους που αντέδρασαν τόσο ��ίαια στο να μην ανέβει η παράσταση: «Πρέπει να σταματήσει ο διασυρμός της χώρας στο εξωτερικό. Το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι ο πατριωτισμός της χώρας.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίξουν παιχνίδια εξουσίας…» και προσθέτει «η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει δεχτεί τρεις φορές ασφαλιστικά μέτρα».

Δείτε το βίντεο με όλη τη συνέντευξη του σκηνοθέτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top