Όπερα στη Βαρβάκειο Αγορά

Κατεβαίνει η Εθνική Λυρική Σκηνή

Σε ένα απρόσμενο σημείο της Αθήνας, στη Βαρβάκειο Αγορά, κατεβαίνει η Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, για μία και μοναδική μουσική παράσταση, όπου νέοι καλλιτέχνες ερμηνεύουν συνοδεία πιάνου αποσπάσματα από γνωστές οπερέτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλλιτεχνικές δράσεις στην Αθήνα», σε συνεργασία με την ομάδα Atenistas και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και υπεύθυνη διοργάνωσης του προγράμματος Λυδία Αγγελοπούλου, είπε για την παράσταση: «Έχουμε βγει στους δρόμους και τις πλατείες, έχουμε κάνει ωραία κονσέρτα, αλλά σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο της Βαρβακείου Αγοράς, που όλοι γνωρίζουμε πως είναι τα πράγματα, δεν έχει ξανά γίνει μια όμοια εκδήλωση. Ήταν μια ιδέα των Atenistas, που βρήκε σύμφωνη τη διοίκηση της ΕΛΣ σε αυτόν τον χώρο, καθώς θέλουμε να δώσουμε χρώμα, ήχο κι ομορφιά. Θέλουμε να ομορφύνουμε την Αθήνα».

Σχετικά με τον στόχο της συγκεκριμένης δράσης, σε ένα δύσκολο σημείο της Αθήνας και μάλιστα Κυριακή βράδυ, που τα μαγαζιά είναι κλειστά, η κ. Αγγελοπουλου τόνισε: «Στόχος είναι κυρίως, να κάνουμε τους κατοίκους της Αθήνας να νιώσουν ασφαλείς. Και το κάνουμε ακριβώς Κυριακή βράδυ που γνωρίζουμε ποιος εί��αι ο πληθυσμός εκεί. Απευθυνόμαστε και σε αυτόν τον πληθυσμό και στους Αθηναίους. Απευθυνόμαστε σε όλους».

Πηγή: athina984.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top