Οι Rolling Stones «προθερμαίνονται» με ιδιωτι��ή συναυλία 700 ατόμων στο Παρίσι!

Με εισιτήριο στην τιμή των 15 ευρώ!!!

"Συναυλία-έκπληξη" δίνουν απόψε οι Rolling Stones στο Παρίσι για "προθέρμανση" , όπως ανακοίνωσαν μέσω Twitter. Η ιδιωτική συναυλία θα γίνει απόψε Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, και όπως αναφέρει η "Le Parisien", θα γίνει στο Trabendo, μία αίθουσα 700 θέσεων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα 350 εισιτήρια θα τεθούν προς πώληση στο Virgin Megastore των Ηλυσίων Πεδίων, το μεσημέρι, στην τιμή των 15 ευρώ (!) και ότι "κάθε εισιτήριο θα είναι προσωπικό", όπως ανακοινώνουν οι ίδιοι στο Twitter.

Tην επόμενη Δευτέρα στο Παρίσι, tο συγκρότημα θα δώσει προγραμματισμένη ιδιωτική συναυλία για επενδυτικό ταμείο στο θέατρο Mogador, ενώ δύο συναυλίες θα δώσουν στις ΗΠΑ και δύο στο Λονδίνο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο για να γιορτάσουν 50 χρόνια καριέρας.

Οι τιμές των εισιτηρίων στις τέσσερις αυτές συναυλίες, που φθάνουν μέχρι τα 500 ευρώ, προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις θαυμαστών και σχολιαστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top