«Οι αγνοούμενες» στο θέατρο «Φούρνος»

Πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου

Στο θέατρο Φούρνος έπειτα από το περσινό ανέβασμα της παράστασης «Jalousie», οι: Μαριάννα Κυριάκη, Αθηνά Νιαβή και Σουζάνα Βαρτάνη θα παρουσιάσουν από τις 20 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή την παράσταση, «Οι αγνοούμενες», σε σκηνοθεσία Μάνου Παπαγιάννη.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο διαδραματίζεται στα περίχωρα μια κωμόπολης της Ν. Αφρικής το 1936. Κάθε χρόνο, την τελευταία νύχτα του Αυγούστου μια νεαρή κοπέλα εξαφανίζεται με μυστηριώδη και μυσταγωγικό τρόπο. Την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα κορυφώνει ο ερχομός ενός παράξενου θιάσου, ενός περιοδεύοντος τσίρκου που καλεί προς την απόλυτη ελευθερία. Με αυτό το φόβο μια μάνα κρατάει φυλακισμένη την κόρη της στο σπίτι. Τα μέτρα προστασίας στην πόλη για τον εντοπισμό του δράστη και την αποτροπή μιας νέας εξαφάνισης είναι αυξημένα. Στο σπίτι καταφθάνει ένας αστυνόμος. Ένας αστυνόμος που γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι εξουσίας.

Η Ρεζά ντε Βετ, επηρεασμένη από την αρχαία τραγωδία, εντάσσει στο έργο της, αρχέτυπους συμβολισμούς, καθώς επίσης στοιχεία δράματος και μαύρης κωμωδίας.

Το μυστήριο και η έντονη πλοκή του έργου συναντούν τα ανάλαφρα και πιο κωμικά στοιχεία, σε μια παράσταση, η οποία κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή μέχρι και το τελευταίο λεπτό! Τελικά, θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Ρίτσου
Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Μάνος Παπαγιάννης
Κοστούμια: Ιωάννα Τιμοθεάδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελευθερία Ευθυμιάτου

ΠΑΙΖΟΥΝ (με σειρά εμφάνισης): Μαριάννα Κυριάκη, Αθηνά Νιαβή, Σουζάνα Βαρτάνη, Πέτρος Γούτης

ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:
Σάββατο ��� Κυριακή 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
€12, €8 φοιτητικό και ανέργων με την επίδειξη κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ Διάρκεια: 75’ χωρίς διάλειμμα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top