Συναυλία - αφιέρωμα στον Μητροπάνο για τρόφιμα και φάρμακα

Στις 10 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη

Συναυλία - αφιέρωμα στον Μητροπάνο για τρόφιμα και φάρμακα

Φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στον Δημήτρη Μητροπάνο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, στο «Καυταντζόγλειο» της Θεσσαλονίκης, με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τους άπορους και ανασφάλιστους της πόλης.

Υπό τον τίτλο «Σ΄Αναζητώ Στη Σαλονίκη», με 12μελή ορχήστρα και με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, γνωστοί καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν.

Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής, είναι οι καλλιτέχνες που θα εφανιστούν στη σκηνή.

Μέχρι και αύριο, Παρασκευή, εισιτήρια θα πωλούνται στην τιμή των 6 και 8 ευρώ, ενώ από το Σάββατο και μετά θα διατίθενται έναντι 9 και 12 ευρώ.

Σε συνέντευξή Τύπου που έδωσαν, οι διοργανωτές απηύθυναν έκκληση στους πολίτες που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία να φέρουν μαζί τους φάρμακα και συσκευασμένα τρόφιμα.

Μεγαλύτερη α��άγκη υπάρχει για φάρμακα που προορίζονται για διαβητικούς και καρδιολογικούς ασθενείς καθώς και φάρμακα για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα, για αντιβιοτικά και αλοιφές για δερματικές παθήσεις καθώς και για παιδιατρικά εμβόλια. Τα τρόφιμα που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες πρέπει να είναι συσκευασμένα, όπως ζυμαρικά , όσπρια, κονσέρβες, λάδι και, γενικά, τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο για να συντηρηθούν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top