Ατύχημα για την πριγκίπισσα Άννα - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τι συνέβη στην αδελφή του βασιλιά Καρόλου;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η πριγκίπισσα Άννα, αδελφή του βασιλιά Καρόλου, μετά από ατύχημα που είχε στο κτήμα της στο Γκλαουστερσάιρ. 

H πριγκίπισσα Άννα είχε ένα ατύχημα με το άλογό της στο κτήμα της στο Γκλάουσεστερ

H πριγκίπισσα Άννα είχε ένα ατύχημα με το άλογό της στο κτήμα της στο Γκλαουστερσάιρ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, η πριγκίπισσα υπέστη διάσειση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ προληπτικά με ελαφρά τραύματα.

Ο πρώην σύζυγος της Καμίλα είναι ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Άννα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδελφή του βασιλιά της Αγγλίας είχε ένα ατύχημα με άλογο, πιθανότατα έπειτα από πτώση. Η εφημερίδα Sun αναφέρει πως η πριγκίπισσα Άννα έχει υποστεί διάσειση, καθώς το άλογο εικάζεται ότι τη χτύπησε στο κεφάλι με τα πόδια. 

Ο Κάρολος ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας της αδελφής του και μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια έστειλε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση. 

πριγκίπισσα Άννα 1

Η πριγκίπισσα Άννα θα πραγματοποιούσε στα τέλη της εβδομάδας επίσκεψη στον Καναδά.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις εκδηλώσεις για την Απόβαση της Νορμανδίας, όπου είχε συναντήσεις με βετεράνους του πολέμου και τις οικογένειές του στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Bayaeux στη Γαλλία. 

Η πριγκίπισσα Άννα θεωρείται ως η πιο σκληρά εργαζόμενη της βασιλικής οικογένειας, ειδικά τον τελευταίο καιρό που τόσο ο βασιλιάς Κάρολος, όσο και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά τους για να ασχοληθούν με τα προβλήματα υγείας τους. 

πριγκίπισσα Άννα 2

Είναι γνωστή η αγάπη της για τα άλογα κι έχει αρκετές διακρίσεις στην ιππασία, καθώς ήταν η πρώτη γαλαζοαίματη που συμμετείχε στους ολυμπιακούς αγώνες του Μόντρεαλ το 1976. 

Είναι το δεύτερο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου και όταν γεννήθηκε ήταν η τρίτη στη σειρά διαδοχής, ενώ τώρα είναι 17η. 

Έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο Μαρκ Φίλιπς, πατέρας των δύο της παιδιών του Πίτερ και της Ζάρα. Ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο υποναύαρχος Σερ Τίμοθι Λόρενς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top