Ο πρώην σύζυγος της Καμίλα είναι ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Άννα

Ένα μεγάλο κρεβάτι η αριστοκρατία της Μεγάλης Βρετανίας

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Παρότι έγινε γνωστή από τη σχέση και τον μετέπειτα γάμο της με τον βασιλιά Κάρολο, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς. O γάμος τους διήρκησε από το 1973 έως το 1995 κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ο Άντριου Πάρκερ Μπόουλς είχε παρεβρεθεί στον γάμο της Καμίλα και του Καρόλου/ Φωτογραφία Associated Press 

Πριν από αυτόν τον γάμο, ωστόσο, ο 82χρονος σήμερα Άντριου είχε αναπτύξει μια τρυφερή σχέση με την πριγκίπισσα Άννα, τη μοναχοκόρη της βασίλισσας Ελισάβετ. Στις αρχές της δεκαετίας του '70, οι φήμες ήθελαν τους δυο τους να βγαίνουν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πριγκίπισσα Άννα αποχαιρετά τη μητέρα της

Ωστόσο, η σχέση δεν μπορούσε να αποτελέσει ένα πιο σοβαρό ειδύλλιο, καθώς ο Άντριου ήταν καθολικός, κάτι που καθιστούσε αδύνατον να πραγματοποιήσουν γάμο (σ.σ. η βασιλική οικογένεια είναι Προτεστάντες).

Η πριγκίπισσα Άννα έχει κάνει δύο γάμους /Φωτογραφία Associated Press 

Τι κι αν χώρισαν, η πριγκίπισσα Άννα κι ο Άντριου έχουν πολύ καλές σχέσεις, ενώ εκείνος έχει βαφτίσει τη Ζάρα Ζίνταλ, κόρη της Άννας. Μάλιστα, οι δυο τους παρακολουθούν μαζί ιπποδρομίες, ενώ πέρυσι εθεάθησαν στο Royal Ascot. Ο πρώην στρατιωτικός, έχει επίσης επαφή με την Καμίλα, ενώ έδωσε και το «παρών» στον γάμο της με τον Κάρολο το 2005

Ελισάβετ-Καμίλα: Πώς πέρασαν οι σχέσεις τους από 40 κύματα

Αριστερά ο Άντριου Πάρκερ Μπόουλς σε νεαρή ηλικία το 1979 /Φωτογραφία Associated Press 

Η πριγκίπισσα Άννα είναι σήμερα παντρεμένη με τον Σερ Τίμοθι Λόρενς και στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Μαρκ Φίλιπς, πατέρα των παιδιών της, Ζάρα και Πίτερ Φίλιπς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top