Φρικτός θάνατος για 8χρονη - Σφήνωσε σε σωλήνα πισίνας ξενοδοχείου

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο κορίτσι, το οποίο εξαφανίστηκε την ώρα που κολυμπούσε στην πισίνα γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου στο Χιούστον.

Τα ίχνη της Αλίγια Τζάικο χάθηκαν μυστηριωδώς ενώ βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου παραθέριζε με την οικογένειά της. 

Νεκρή 8χρονη σε πισίνα

Η 8χρονη Αλίγια Τζάικο / Φωτογραφία Facebook

Το παιδί εξαφανίστηκε στις  9:45 το βράδυ και αμέσως σήμανε συναγερμός. Η ομάδα διάσωσης διαπίστωσε ότι βούτηξε στην πισίνα, όμως δεν ξανά βγήκε στην επιφάνεια. 

Έμπειρο προσωπικό άδειασε την πισίνα και αντίκρισαν την είσοδο του σωλήνα. Με μια μικρή κάμερα διαπίστωσαν ότι το κορίτσι βρισκόταν εκεί σφηνωμένο. Το μικρό χέρι της και μέρος του σώματός της ήταν τα πρώτα που είδαν μέσα στον σωλήνα.

8χρονη πέθανε σε πισίνα ξενοδοχείου

Φωτογραφίες από βίντεο ABC13

Ανήλικη σφήνωσε σε σωλήνα πισίνας και πνίγηκε

Η σορός της ανασύρθηκε και εστάλη στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από «πνιγμό και μηχανική ασφυξία» και φαινόταν ότι ήταν ατύχημα.

H τελευταία φωτογραφία της Αλίγια πριν σκοτωθεί

Λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, η μητέρα της 8χρονης σε μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook, ανέβασε την τελευταία φωτογραφία που τράβηξαν μαζί μητέρα και κόρη: 

«Λένε ότι όλοι έχουμε τη μοίρα μας προδιαγεγραμμένη...αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η δική σου ήταν έτσι. Σε ευχαριστώ, αγάπη μου, για τα 8 χρόνια που μου έδωσες δίπλα σου. Σε ευχαριστώ, κορίτσι μου, που με έμαθες τι είναι αγάπη και ευγενική καρδιά», έγραψε η γυναίκα στα ισπανικά.

8χρονη πνίγηκε σε πισίνα - Η ανάρτηση της μητέρας της
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top