Βασίλισσα Λετίθια: Εξαφανίστηκε ο πρώην «εραστής» της από τα social

Τα έκλεισε μετά το τελεσίγραφο από το παλάτι

Φήμες για κρίση στον γάμο της βασίλισσας Λετίθια με τον βασιλιά Φελίπε - Τι θα πάρει σε περίπτωση διαζυγίου; - Βίντεο ΣΚΑΪ

Εξαφανισμένος από τα social media είναι ο πρώην γαμπρός και φημολογούμενος εραστής της βασίλισσας Λετίθια, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον του ισπανικού σκανδαλοθηρικού Τύπου. 

Βασίλισσα Λετίθια: Τι θα πάρει σε περίπτωση διαζυγίου από τον Φελίπε

Ο 53χρονος Χάιμε ντελ Μπούργκο έβαλε φωτιά στο παλάτι, ισχυριζόμενος ότι είχε ερωτική σχέση με την βασίλισσα Λετίθια μετά τον γάμο της με τον Φελίπε το 2004. 

Λετίθια Φελίπε 1

Με συνεχείς αναρτήσεις μάλιστα στο Χ επέμεινε στους ισχυρισμούς του, για τους οποίους δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο η ισπανική βασιλική οικογένεια. 

Σκάνδαλο στην Ισπανία: Φελίπε και Λετίθια έχουν υπογράψει το διαζύγιό τους

Ωστόσο αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι πλέον έχει διαγράψει μυστηριωδώς όλες του τις αναρτήσεις από το Χ και έχει αντικαταστήσει τη φωτογραφία προφίλ του με ένα μαύρο φόντο. 

Λετίθια Φελίπε 2

Λίγες μέρες νωρίτερα, την ώρα που τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο γάμος του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας περνά κρίση, ο Ντελ Μπούργκο ανακοίνωσε πως θα απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις, τα σχόλια και τις μομφές που πιθανόν να θέλουν να κάνουν κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας ή ο πρωθυπουργός πάντα διαδικτυακά. 

Ισπανία: Ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια ξαναχτυπά

Λετίθια Φελίπε 3

Έδινε μάλιστα χρονικό περιθώριο 48 ωρών από την ώρα που προκάλεσε την άλλη πλευρά, για να αποδείξουν ότι όσα ισχυρίζεται είναι ψέματα. 

Βασίλισσα Λετίθια: Οι φήμες για απιστία

Ο Ντελ Μπούργκο -ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο- συνέβαλε πρόσφατα σε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την 51χρονη βασίλισσα Λετίθια, με τίτλο «Letizia y Yo», του Χάιμε Πεναφιέλ, το οποίο πυροδότησε φήμες για παράνομο δεσμό της βασίλισσας, προκαλώντας ταραχή στην ισπανική βασιλική οικογένεια τον Νοέμβριο.

Ο Χουάν Κάρλος πίσω από τις φήμες για την παράνομη σχέση της Λετίθια;

Λετίθια Φελίπε 4

Στο βιβλίο ισχυρίζεται ότι αυτός και η Λετίθια ήταν ζευγάρι, όταν εκείνη γνώρισε τον Φελίπε, και εξακολουθούσαν να έχουν σχέση μετά το γάμο της με τον Ισπανό βασιλιά πριν από 20 χρόνια.

Αποκαλύψεις για τη Λετίθια: «Η νύχτα στο παλάτι με τον πρώην γαμπρό της»

Μοιράστηκε επίσης μια selfie που τράβηξε η βασίλισσα μπροστά από έναν καθρέφτη, ενώ ήταν έγκυος, ως «απόδειξη» της σχέσης τους.

Λετίθια Φελίπε 5

Σε αυτήν, η βασίλισσα φαίνεται να φοράει μια μαύρη πασμίνα - την οποία, σύμφωνα με τον Ντελ Μπούργκο, της είχε κάνει δώρο - και συνόδευσε την ανάρτηση με το μήνυμα που υποτίθεται ότι του έστειλε: «Αγάπη, φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Σ’ αγαπώ. Φύγε από εδώ. Δική σου...».

Σάλος με τη φωτογραφία της Λετίθια: Είχε σχέση με τον γαμπρό της;

Λετίθια Φελίπε 6

Ο Ντελ Μπούργκο μάλιστα, όταν η Λετίθια παντρεύτηκε τον Φελίπε, έκανε σχέση με την αδελφή της, Τέλμα Ορτίζ, με την οποία τελικά παντρεύτηκε και χώρισαν τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2016.

Λετίθια Φελίπε 7

Στο βιβλίο του Πεναφιέλ ισχυρίστηκε, επίσης, πως είχε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην τσέπη του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στο ξενοδοχείο Ritz της Μαδρίτης με την «τότε κοπέλα» του, Λετίθια, το 2002, όταν εκείνη του είπε ότι είχε ερωτευτεί τον μελλοντικό βασιλιά της Ισπανίας. Παράλληλα, ανέφερε ότι έγινε φίλος με τον Φελίπε μετά τη γνωριμία τους και πως η Λετίθια του ζήτησε να είναι μάρτυρας στο γάμο της, στις 22 Μαΐου 2004.

Λετίθια Φελίπε 8

Τέλος υποστήριξε μεταξύ άλλων, πιπεράτων σχολίων, πως η βασίλισσα ζήτησε να τον δει το βράδυ πριν από το γάμο στο πολυτελές εστιατόριο El Latigazo, στη Μαδρίτη, όπου του ζήτησε να μην την αφήσει ποτέ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top