Σκάνδαλο στην Ισπανία: Φελίπε και Λετίθια έχουν υπογράψει το διαζύγιό τους

Η κρυφή σχέση της βασίλισσας με τον Jaime del Burgo

Η φημολογούμενη παράνομη σχέση της βασίλισσας Λετίθια με τον πρώην γαμπρό της / Βίντεο αρχείου Ερτ

Μεγάλη κρίση φαίνεται πως περνάει η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Ο βασιλιάς Φελίπε και η Λετίθια υπέγραψαν πριν χρόνια το διαζύγιό τους, όμως ζουν μαζί για τα μάτια του κόσμου.

Ο Χουάν Κάρλος πίσω από τις φήμες για την παράνομη σχέση της Λετίθια;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, το βασιλικό ζεύγος φέρεται να έχει υπογράψει ήδη τη λήξη του γάμου του, με τους όρους να είναι αποκαλυπτικοί.

Βασίλισσα Λετίθια: Απειλές θανάτου μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης

Βασιλιάς Φελίπε - βασίλισσα Λετίθια

Βασιλιάς Φελίπε - βασίλισσα Λετίθια / ΑP File Photo (Abraham Caro Marin)

Iσπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η βασίλισσα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε υπέγραψαν συμφωνία διαζυγίου στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια μιας κρίσης γάμου. Τα έγγραφα ονομάζονται «Συμφωνία Θαρθουέλα», στην οποία η βασίλισσα Λετίθια αναγκάστηκε να βάλει την υπογραφή της, σύμφωνα με την εφημερίδα El Nacional de Cataluña.

Αποκαλύψεις για τη Λετίθια: «Η νύχτα στο παλάτι με τον πρώην γαμπρό της»

Ισπανία: Διαζύγιο για τον βασιλιά Φελίπε και τη βασίλισσα Λετίθια

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας φέρεται να έχει υπογράψει τους όρους του διαζυγίου του πριν πολλά χρόνια / AP File Photo (Pierre-Emmanuel Deletree)

Η συμφωνία υπεγράφη στο παλάτι της Θαρθουέλα κοντά στη Μαδρίτη, όπου κατοικεί η βασιλική οικογένεια. Προβλέπει ότι οι δύο κόρες του ζευγαριού, η 18χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ και η 16χρονη πριγκίπισσα Σοφία θα μένουν στο παλάτι μαζί με τον βασιλιά, μέχρι να ενηλικιωθούν. Μάλιστα, η Λετίθια θα πρέπει να παραδώσει την κηδεμονία τους στον βασιλιά.

Η πρώτη μεγάλη κρίση στη σχέση τους είχε έρθει το 2013. Είχαν αποφασίσει να αναβάλλουν το διαζύγιό του μέχρι να ενηλικιωθούν οι κόρες τους. Αυτό θα συμβεί τον Απρίλιο του 2025, που θα ενηλικιωθεί και η πριγκίπισσα Σοφία.

Πριγκίπισσα Λεονόρ και πριγκίπισσα Σοφία της Ισπανίας

Πριγκίπισσα Λεονόρ και πριγκίπισσα Σοφία της Ισπανίας / AP File Photo (Manu Fernandez)

Η κρυφή σχέση της Λετίθια με τον γαμπρό της που έφερε τα «πάνω κάτω» στο παλάτι

Πριν λίγους μήνες «έσκασε» σαν βόμβα η φήμη ότι η Λετίθια και ο Jaime del Burgo διατηρούσαν ερωτική σχέση ήδη από το 2002, πριν παντρευτεί τη μικρότερη αδελφή της το 2012 και ενώ η βασίλισσα Λετίθια είχε σχέση με τον Φελίπε. 

Στο βιβλίο με τίτλο «Η Λετίθια και εγώ», o Jaime del Burgo αναφερόταν στη βασίλισσα της Ισπανίας ως την «πραγματική αγάπη του».

Μάλιστα, λέγεται, ότι η Λετίθια συναντήθηκε με τον Del Burgo την ημέρα του γάμου της.

Ο Jaime del Burgo

Ο Jaime del Burgo/ φωτογραφία Twitter

Το ειδύλλιό τους φέρεται να διήρκεσε μέχρι το 2010, οπότε και διατήρησαν φιλικές σχέσεις. Το 2014, ο Del Burgo χώρισε με τη σύζυγό του, την αδελφή της Λετίθια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top