Ισπανία: Ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια ξαναχτυπά

«Είχαμε ερωτική σχέση μετά τον γάμο της με τον Φίλιππο», επιμένει

Δεν έχουν τέλος τα χτυπήματα στη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, αφού ο πρώην γαμπρός της ξαναχτύπησε, επιμένοντας στους ισχυρισμούς του ότι είχε ερωτική σχέση μαζί της, ακόμα και μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φίλιππο το 2004. 

Ο Χουάν Κάρλος πίσω από τις φήμες για την παράνομη σχέση της Λετίθια;

Ο Χάιμε ντελ Μπούργκο μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα αναδημοσίευσε στο Twitter την περίφημη selfie της Λετίθια, την οποία, όπως ισχυρίζεται, τράβηξε η ίδια στον καθρέφτη του μπάνιου, κατά τη διάρκεια μιας από τις εγκυμοσύνες της και του την έστειλε ως απόδειξη αγάπης με ένα τρυφερό μήνυμα. 

 

 

«Αγάπη. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω στο πλευρό μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Σ' αγαπώ. Δική σου», φέρεται να γράφει στο μήνυμα.

Η βασίλισσα Λετίθια και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής μετά από τις νέες δηλώσεις του πρώην γαμπρού της, για την υποτιθέμενη ερωτική τους σχέση - AP

Η βασίλισσα Λετίθια και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής μετά από τις νέες δηλώσεις του πρώην γαμπρού της, για την υποτιθέμενη ερωτική τους σχέση - AP

Ο Χάιμε ντελ Μπούργκο είχε κοινοποιήσει τη φωτογραφία της βασίλισσας με τη μαύρη πασμίνα και το σημείωμα νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά τη διέγραψε.

Βασίλισσα Λετίθια: Απειλές θανάτου μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης

Αυτή τη φορά απόφάσισε να εξηγήσει γιατί αφαίρεσε αυτές τις αναρτήσεις. 

«Μέσα σε λίγες ώρες, την περίφημη φωτογραφία της πασμίνας και τα SMS που μου έστειλε η Λετίθια τα είδαν 24 εκατομμύρια άνθρωποι», έγραψε προσθέτοντας: «Ήταν λάθος που διέγραψα τις αναρτήσεις μου. Γι' αυτό σήμερα θέλησα να ανακτήσω τις πιο σημαντικές».

Ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια επιμένει ότι είχαν ερωτική σχέση μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φίλιππο κι ετοιμάζονταν να φύγουν μαζί - AP

Ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια επιμένει ότι είχαν ερωτική σχέση μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φίλιππο κι ετοιμάζονταν να φύγουν μαζί - AP

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια μοιράστηκε με τους ακολούθους του τα… «τέσσερα στάδια της σχέση του» μαζί της.

 

 

«1) Σχέση αγάπης, από το 2002 έως το 2004- 2) Φίλοι και έμπιστοι, από το 2004 έως το 2010- 3) Μακροχρόνια και συνεχής σχέση αγάπης, 2010 και 2011- 4) Ως κουνιάδοι, από το 2012 έως το 2016. Είναι η τρίτη σχέση που τελειώνει απότομα μετά από δύο χρόνια, λίγους μήνες μετά την παραίτηση της Λετίθια από πριγκίπισσα των Αστούριας, το διαζύγιο με τον Φελίπε και τη ζωή μας ως ζευγάρι στη Νέα Υόρκη, αυτό που είχαμε σχεδιάσει».

Βασίλισσα Λετίθια: «Συνεχίστηκε η ερωτική μας σχέση»

Σε άλλη ανάρτηση, ο Χάιμε αναφέρει λεπτομέρειες από ένα Σαββατοκύριακο του Ιουλίου του 2010, όπως ισχυρίζεται, κατά τη διάρκεια του οποίου η Λετίθια του είπε ότι τον αγαπάει ενώ βρίσκονταν και οι δύο στο παλάτι, ξαπλωμένοι σε μια αιώρα.

Αποκαλύψεις για τη Λετίθια: «Η νύχτα στο παλάτι με τον πρώην γαμπρό της»

«Εκείνη η στιγμή, στην αιώρα, ήταν μία από εκείνες τις στιγμές, στις οποίες η ζωή παίρνει μια τροπή. Την ίδια νύχτα συνεχίστηκε η ερωτική μας σχέση, που είχε διακοπεί χρόνια πριν, γιατί η αγάπη ήταν πάντα εκεί, από το πρώτο μας ταξίδι στη Βενετία το 2002.

Ο Χάιμε ντελ Μπούργκο

Ο Χάιμε ντελ Μπούργκο

Ταξιδέψαμε στο Πράσινο Ακρωτήριο, στην Ελλάδα σε μια κρουαζιέρα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην εξοχή της Αγγλίας, στην Προβηγκία της Γαλλίας, μέχρι το τέλος του 2014. Εκείνη ήρθε στο Λονδίνο, εγώ ήρθα στη Μαδρίτη.

Επί ενάμιση χρόνο σκεφτόμασταν και κάναμε βήματα προς τα εμπρός με στόχο να είμαστε ελεύθεροι, ασχοληθήκαμε με το θέμα του διαζυγίου, τα κορίτσια, ζητήσαμε νομικές συμβουλές, κοιτάξαμε μαζί ένα σπίτι στη Φλόριντα...

Σάλος με τη φωτογραφία της Λετίθια: Είχε σχέση με τον γαμπρό της;

Θεωρούσαμε τη Νέα Υόρκη ως την καλύτερη επιλογή για μόνιμη κατοικία, μου προτάθηκε η ιδέα να αποκτήσουμε το παιδί μας με παρένθετη μητέρα στο Λος Άντζελες», έγραψε.

Στην ίδια ανάρτηση, ο Χάιμε ντελ Μπούργκο υποστηρίζει ότι ρώτησε τη Λετίθια για ένα φιλί με τον βασιλιά Φελίπε, που εμφανίστηκε στον Τύπο. « “Τι είναι αυτό;” Τη ρώτησα. “Έπρεπε να το κάνω για να μας προστατεύσω”, μου απάντησε. Και την πίστεψα», έγραψε.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πίσω από τις φήμες για την εξωσυζυγική σχέση της Λετίθια βρίσκεται ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος - ΑP

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πίσω από τις φήμες για την εξωσυζυγική σχέση της Λετίθια βρίσκεται ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος - ΑP

Ο ίδιος διέψευσε επίσης ότι μίλησε στα ΜΜΕ με χρηματικό αντάλλαγμα.

«Απάντησα με τη σιωπή μου: άντε στο διάολο», έγραψε.

«Νομίζω ότι αυτό που χρειάζομαι είναι να αφήσω κάποιο έρμα, να βάλω τέλος σε ένα μεγάλο κεφάλαιο και να βγάλω συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε. Και για να το κάνεις αυτό πρέπει να αναφέρεις τα δικά σου λάθη και τα λάθη των άλλων. Γιατί από τα λάθη μαθαίνεις», συνέχισε. 

Βασίλισσα Λετίθια: «Είναι κατά βάθος αντιμοναρχική, αντικαθολική, κομμουνίστρια»

Ο ντελ Μπούργκο επανέλαβε την κριτική του στην ισπανική βασιλική οικογένεια αλλά και τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ, ενώ προέβη και σε ισχυρισμούς για τις πολιτικές πεποιθήσεις της βασίλισσας Λετίθια.

«Η Λετίθια παίζει αριστερά είναι, κατά βάθος, αντιμοναρχική, αντικαθολική, κομμουνίστρια κ.λπ. Πάντα ήταν και την αγαπούσα το ίδιο λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων», έγραψε.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Ισπανό βασιλιά και τη βασίλισσα, ότι όπως και ο Χουάν Κάρλος ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα: «Να διατηρήσουν το στέμμα που τους έδωσαν οι Γάλλοι πριν από τριακόσια χρόνια το 2024 και τα προνόμια που το συνοδεύουν».

«Μόνο ζώντας μέσα στους τοίχους του παλατιού μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει την απόλυτη εξουσία που ασκεί ο θεσμός και τον φανατισμό που δημιουργεί γύρω του. Το στέμμα ανήκει στον ισπανικό λαό, δεν είναι ιδιοκτησία μιας οικογένειας, ο Φράνκο το έδωσε στους Βουρβόνους, αυτός είναι η προέλευση της νομιμότητάς του», τόνισε.

Πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πίσω από την ανακίνηση φημών για τη φερόμενη σχέση μεταξύ της Λετίθια και του πρώην γαμπρού της βρίσκεται ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, ο οποίος φέρεται να έχει δυσαρεστηθεί από τον αποκλεισμό που βιώνει τα τελευταία χρόνια από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top