Σάλος με τη φωτογραφία της Λετίθια: Είχε σχέση με τον γαμπρό της;

Η ανάρτηση του Jaime del Burgo που διέγραψε λίγο αργότερα

Η πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια, πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας (Ελεονώρα των Αστουριών), έγινε 18 ετών και εισήλθε πλέον επίσημα στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως διάδοχος του θρόνου/ βίντεο κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Αναταράξεις στο βασιλικό παλάτι της Ισπανίας θέλει να προκαλέσει, όπως φαίνεται, ο πρώην σύζυγος της αδελφής της βασίλισσας της Ισπανίας. Ο πρώην γαμπρός της Λετίθια, Jaime del Burgo, ανήρτησε μια φωτογραφία της με ένα κείμενο αμφιλεγόμενο… θέλοντας να υπονοήσει ότι η σχέση τους υπήρξε ρομαντική, ενώ ήταν με τον βασιλιά Φελίπε. 

Ποια είναι η πριγκίπισσα Λεονόρ: Η οικογένεια, οι σπουδές & η προσωπική ζωή

O βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας, Φελίπε και Λετίθια, στο μπαλκόνι του βασιλικού ανακτόρου στη Μαδρίτη, το 2022/ AP Photo/Emilio Morenatti, File

O βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας, Φελίπε και Λετίθια, στο μπαλκόνι του βασιλικού ανακτόρου στη Μαδρίτη, το 2022/ AP Photo/Emilio Morenatti, File

Η δημοσίευση έγινε στο Twitter, με ένα αμφιλεγόμενο κείμενο, καθώς υπονόησε ότι η Λετίθια ήταν αυτή που του το έστειλε. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η Λετίθια ενώ ήταν έγκυος να φωτογραφίζεται στον καθρέφτη, φορώντας μια πασμίνα. 

«Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω κοντά μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες για να γυρίσω να σε δω. Αγαπώντας σε. Έξω από εδώ. Δική σου», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Λετίθια Ισπανίας: Ως «τυπική femme fatale» τη σκιαγραφεί ο πρώην σύζυγος

Η ανάρτηση του πρώην γαμπρού της Λετίθια στο twitter, διαγράφηκε λίγο αργότερα και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει στοιχείο που να πιστοποιεί ότι τα λόγια αυτά έχουν γραφτεί από την ίδια τη βασίλισσα Λετίθια.

Ο Jaime del Burgo/ φωτογραφία Twitter

Ο Jaime del Burgo/ φωτογραφία Twitter

Ποιος είναι ο Jaime del Burgo

Ο Jaime del Burgo ζει πλέον στη Σουηδία με την τελευταία του σύζυγο και την κόρη τους. Υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή της Λετίθια, Τέλμα Ορτίθ, για δύο χρόνια κι έπειτα ο γάμος τους κατέληξε σε διαζύγιο.

Είναι γιος του πολιτικού Jaime Ignacio del Burgo, πρώην προέδρου της κοινότητας Foral, παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας και επενδυτής και δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες.

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας σε ταξίδι τους στην Κούβα, το 2019/ Jorge Luis Baños/Pool Photo via AP

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας σε ταξίδι τους στην Κούβα, το 2019/ Jorge Luis Baños/Pool Photo via AP

Δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνει αιχμές για τη στενή σχέση του με τη Λετίθια, στης οποίας τον γάμο με τον Φελίπε, υπήρξε μάρτυρας. Τον περασμένο μήνα, επανεμφανίστηκε στη δημόσια ζωή της Ισπανίας με τη δημοσίευση του βιβλίου του δημοσιογράφου Jaime Peñafiel με τίτλο «Letizia and I», στο οποίο ήθελε να εξηγήσει τις ιδιαιτερότητες της προσωπικής του σχέσης με τη σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας.

Αναφέρει ότι γνώρισε τη Λετίθια Ορτίθ το 2000, όταν ήταν ακόμη ανύπαντρη και ήταν δημοσιογράφος στην ισπανική τηλεόραση και ότι επρόκειτο να της ζητήσει να τον παντρευτεί, αλλά ο τότε πρίγκιπας Φελίπε τον πρόλαβε. Μάλιστα, περιγράφει πως της είχε πάρει και δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο δεν της έδωσε ποτέ, καθώς σε εκείνο το δείπνο, του αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει έναν άνδρα που θα της άλλαζε τη ζωή, τον πρίγκιπα Φελίπε.

H Λετίθια στην Αϊτή/ AP Photo/Dieu Nalio Chery

H Λετίθια στην Αϊτή/ AP Photo/Dieu Nalio Chery

Υποστηρίζει όμως ότι οι δυο τους διατηρούσαν ρομαντική σχέση που επεκτείνεται στα χρόνια που η Λετίθια ήταν ήδη παντρεμένη με τον Φελίπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top