Παρίσι: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του τη βαλίτσα με τη νεκρή Λόλα

Η συζήτηση που είχε με τη δολοφόνο της 12χρονης

Φρίκη για τη δολοφονία της 12χρονης Λόλα στη Γαλλία / Βίντεο Mega

Με τη σορό της 12χρονης Λόλα Νταβιέ, την οποία είχε τοποθετήσει μέσα σε ένα μαύρο πλαστικό μπαούλο, κυκλοφορούσε η γυναίκα που κατηγορείται ότι τη βίασε, τη βασάνισε και τη σκότωσε στο Παρίσι

Η 24χρονης Ντάμπια Μπ. από την Αλγερία, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε παράνομα στο Παρίσι και φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατηγορείται ότι δολοφόνησε το μικρό κορίτσι μέσα στο διαμέρισμα της αδελφής της, στο ίδιο κτίριο, όπου έμενε το παιδί με τους γονείς του. 

Παρίσι: «Έκοψα τον λαιμό της & ήπια το αίμα» - Σοκάρει η δολοφόνος της Λόλα

Στη συνέχεια φέρεται να έβαλε τη σορό σε ένα μπαούλο κι αφού περιπλανήθηκε για αρκετή ώρα, την παρέλαβε με ένα αμάξι ένας φίλος της, ο οποίος μετέφερε το μπαούλο και δύο ακόμα βαλίτσες στο διαμέρισμά του. 

 

 

Μετά από κάποιες ώρες, ο 43χρονος κάλεσε ένα ταξί της εταιρείας μεταφορών VTC, ώστε να επιστρέψει η 24χρονη στο διαμέρισμα της αδελφής της. 

Λόλα Νταβιέ

Η 12χρονη Λόλα Νταβιέ που δολοφονήθηκε στο Παρίσι - Facebook

Ο ταξιτζής που παρέλαβε την φερόμενη ως δολοφόνο της Λόλα μίλησε στην εφημερίδα Le Parisien, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Όπως είπε, η γυναίκα του μιλούσε σαν να μην έτρεχε τίποτα, την ώρα που δίπλα της είχε το μπαούλο με τη σορό της 12χρονης. 

Παρίσι: Άστεγη βίασε, βασάνισε και έκοψε τον λαιμό της 12χρονης Λόλα

Όταν έφτασε στο διαμέρισμα του φίλου της 24χρονης, ο ταξιτζής προσφέρθηκε να βοηθήσει εκείνη και τον φίλο της να φορτώσουν τις αποσκευές τους στο πορτ μπαγκάζ, όμως εκείνοι του είπαν να μην αγγίξει το μπαούλο με τη νεκρή Λόλα.

 

 

Η 24χρονη, σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, ήταν πολύ χαλαρή και τον ρωτούσε ανέμελα πώς πήγαινε η δουλειά του, αν είχε πελάτες κι αν το πήγαιναν καλά τα πράγματα. 

Εκείνος τη ρώτησε τι δουλειά κάνει και η 24χρονη του απάντησε ότι εργάζεται σε μια υπηρεσία παράδοσης φαγητού. 

Παρίσι: Με «σύμβολα» η σορός της 12χρονης Λόλα που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Ο οδηγός τη ρώτησε αν η δουλειά της ήταν κουραστική, εκείνη όμως άλλαξε αμέσως ύφος και του απάντησε πως θα ήθελε να κρατήσει αυτή τη λεπτομέρεια για τον εαυτό της. 

Μετά από μισή ώρα έφτασαν έξω από το κτιριακό συγκρότημα που έμενε η αδελφή της και η οικογένεια της άτυχης Λόλα. Η γυναίκα τηλεφώνησε στην αδελφή της να κατέβει να τη βοηθήσει με τις αποσκευές της, εκείνη όμως αρνήθηκε. Η 24χρονη άφησε τις δύο βαλίτσες και το μπαούλο στην αυλή του κτιρίου και λίγη ώρα αργότερα τα βρήκε ένας άστεγος. 

Παρίσι: Νεκρό 12χρονο κορίτσι μέσα σε βαλίτσα

Ο οδηγός ταξί δήλωσε ότι μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος ο ίδιος αισθάνεται «ψυχικά τραυματισμένος». Όπως είπε, αυτό που του προκαλεί τη μεγαλύτερη φρίκη είναι η συμπεριφορά που είχε η 24χρονη ενώ δίπλα της είχε τη σορό του παιδιού. Μάλιστα εν μέσω της διαδρομής, του ζήτησε να σταματήσουν για να αγοράσουν γλυκά, ενώ είχε κάνει όλα τα φρικιαστικά πράγματα που αποκαλύφθηκαν μετά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top