Παρίσι: Με «σύμβολα» η σορός της 12χρονης Λόλα που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Τι εξετάζουν οι αρχές - Ποια είναι η γυναίκα που συνελήφθη

Φρίκη στη Γαλλία με τη δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού / Βίντεο Σκάι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Γαλλίας από τη φρικτή δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού στο Παρίσι, που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα. Ως ύποπτη για τη στυγερή δολοφονία της θεωρείται μια άστεγη νεαρή γυναίκα.

Παρίσι: Νεκρό 12χρονο κορίτσι μέσα σε βαλίτσα

Οι τελευταίες στιγμές της 12χρονης Λόλα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα φέρεται να καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Το υλικό δίνει πληροφορίες σχετικά με τον φρικτό θάνατό της.

 

Το ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε με δεμένα τα πόδια και τους καρπούς της, με κολλητική ταινία γύρω από το πρόσωπό της και πολλά κοψίματα στον λαιμό της, λίγες ώρες, αφότου αναφέρθηκε η εξαφάνισή της από τους γονείς της.

Γαλλία - 12χρονη βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Η 12χρονη Λόλα που βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα σε βαλίτσα / Φωτογραφία Facebook

Είχε αποτυπωμένους τους αριθμούς «1» και «0» στο άψυχο σώμα της, όχι βαμμένο ή χαραγμένο, αλλά τοποθετημένο από μια «συσκευή», σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.

Η νεκροτομή το Σάββατο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πέθανε από ασφυξία.

Παρίσι: Ποια είναι η ύποπτη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας 

Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο από κάμερας ασφαλείας που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται μια νεαρή κοπέλα, ντυμένη με λευκή στολή. Κουβαλάει μια σχολική τσάντα και μπαίνει στο κτίριο πίσω από μια γυναίκα. Μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι αργότερα εθεάθη να κρατά τη βαλίτσα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, που φέρεται να είναι άστεγη συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Bois-Colombe (Hauts-de-Seine) μαζί με την αδελφή της. Και οι δύο γυναίκες είναι περίπου 20 ετών.

 

 

Οι αρχές εξετάζουν τώρα πλάνα από τις κάμερες που δείχνουν την ύποπτη να στέκεται έξω από το κτίριο, όπου βρέθηκε νεκρό το παιδί, κρατώντας μια βαλίτσα.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ότι στις 3:20 μ.μ. η ύποπτη να μπαίνει στο κτίριο, ενώ το νεαρό θύμα ακολουθεί. 

Οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι η βαλίτσα που φαίνεται στο βίντεο είναι η ίδια βαλίτσα που βρέθηκε αργότερα εκείνο το βράδυ και περιείχε το πτώμα της Λόλα.

Ακόμα, μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι είδε την ύποπτη να σέρνει τη βαλίτσα περίπου δύο ώρες πριν την εξαφάνιση της 12χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top