Σάνα Μαρίν: Η «συγγνώμη» για τη φωτογραφία με το πάρτι και τις γυμνόστηθες

«Κάναμε σάουνα, κολυμπήσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί»

Στο νυχτερινό κέντρο Klubi, η Μάριν είχε βιντεοσκοπηθεί να χορεύει στενά και με 38χρονο Φινλανδό τραγουδιστή

«Συγγνώμη» για μία φωτογραφία από ιδιωτικό πάρτι, που είχε κάνει στην επίσημη κατοικία της τον Ιούλιο, ζήτησε η Σάνα Μαρίν, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για ένα πάρτι της την περασμένη εβδομάδα.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός υποβλήθηκε χθες, Δευτέρα, σε τεστ για ναρκωτικά, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Σάνα Μάριν: Νέο βίντεο – Χορεύει με γυναίκα πρώην μοντέλο

Η Σάνα Μαρίν ζήτησε συγγνώμη για τη φωτογραφία,  που δείχνει δύο γνωστές γυναίκες influencers να φιλιούνται, καλύπτοντας τα γυμνά στήθη τους με την ένδειξη «Φινλανδία» από την επίσημη κατοικία της πρωθυπουργού στο Ελσίνκι

Το έκανε για να κατευνάσει τις ανησυχίες έπειτα από τη δημοσιοποίηση την περασμένη εβδομάδα πλάνων βίντεο που τη δείχνουν να τραγουδά και να χορεύει με Φινλανδούς σελέμπριτι σε ένα άλλο πάρτι.

Φινλανδία: Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών της Σάνα Μάριν

Η 36χρονη Μαρίν, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, διακρίνεται σε βίντεο να χορεύει αισθησιακά και πολύ στενά με έναν άνδρα σε κλαμπ

Η 36χρονη Μαρίν, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, διακρίνεται σε βίντεο να χορεύει αισθησιακά και πολύ στενά με έναν άνδρα σε κλαμπ

Αυτή την εβδομάδα, μια άλλη φωτογραφία άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνει δύο γνωστές γυναίκες influencers να φιλιούνται, καλύπτοντας τα γυμνά στήθη τους με την ένδειξη «Φινλανδία» από την επίσημη κατοικία της πρωθυπουργού στο Ελσίνκι.

 

Σάνα Μαρίν: Έκανε τεστ ναρκωτικών μετά τον σάλο για το βίντεο

«Κατά τη γνώμη μου, η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα. Ζητώ συγγνώμη γι΄αυτήν. Τέτοιες φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να είχαν τραβηχθεί, αλλά κατά τα άλλα τίποτα το υπερβολικό δεν συνέβη στη συνάθροιση», δήλωσε η Μαρίν στους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας πως η φωτογραφία ήταν από την κατοικία της.

Φινλανδία: H Σάνα Μάριν δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών

Η Φινλανδή πρωθυπουργός υποβλήθηκε χθες, Δευτέρα, σε τεστ για ναρκωτικά, το οποίο βγήκε αρνητικό

Η 36χρονη Μαρίν, που δεν έχει κρύψει ότι απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, είπε πως η φωτογραφία ελήφθη στη διάρκεια ενός ιδιωτικού πάρτι με φίλους της έπειτα από ένα μουσικό φεστιβάλ τον Ιούλιο.

«Κάναμε σάουνα, κολυμπήσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί», είπε, μιλώντας για το πάρτι στην κατοικία της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top