Σάνα Μαρίν: Έκανε τεστ ναρκωτικών μετά τον σάλο για το βίντεο

Χορεύει αισθησιακά με γνωστό τραγουδιστή - Τι απάντησε ο ίδιος

Νέες πιέσεις δέχεται η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, μετά τον σάλο από το βίντεο που την έδειχνε να «παρτάρει» με φίλους της σε σπίτι.

Η 36χρονη Μαρίν, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, διακρίνεται σε νέο βίντεο να χορεύει αισθησιακά και πολύ στενά με έναν άνδρα σε ένα κλαμπ.

Η Σάνα Μαρίν σε νέο βίντεο που «παρτάρει»
Η 36χρονη Μαρίν, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, διακρίνεται σε νέο βίντεο να χορεύει αισθησιακά και πολύ στενά με έναν άνδρα σε ένα κλαμπ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο Klubi. Η Σάνα Μαρίν, διακρίνεται στο βίντεο λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου να λινκνίζεται με έναν άντρα, ο οποίος - σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης - είναι ο τραγουδοποιός Olavi Uusivirta. Μάλιστα, διακρίνονται ο Uusivirta να φέρνει το πρόσωπό του κοντά στο λαιμό της Σάνα Μαρίν και η ίδια να έχει το χέρι του στην πλάτη της.

Φινλανδία: H Σάνα Μάριν δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών

«Η Σάνα χόρευε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες. Κάθισε επίσης στα γόνατα δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άνδρα και εκείνος την κρατούσε απαλά από το χέρι», είπε μία αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με το φινλανδικό πρακτορείο Seiska.

«Οι φίλοι μου και εγώ αναρωτηθήκαμε αν είναι πραγματικά ακόμα παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν να είναι ακόμα εκεί», είπε ένας άλλος μάρτυρας.

Από την πλευρά του, ο γνωστός τραγουδιστής, κληθείς να σχολιάσει το βίντεο, είπε: «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!».

Το νέο βίντεο έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου η κ. Marin αναγκάστηκε να αρνηθεί ότι έπαιρνε ναρκωτικά όταν εμφανίστηκαν βίντεο που τραβήχτηκαν νωρίτερα το ίδιο βράδυ και την έδειχναν να χορεύει με φίλους μέσα σε ένα σπίτι ενώ κάποιος στο βάθος φώναζε «η ομάδα του αλευριού», το οποίο στην αργκό της φιλανδικής γλώσσας είναι η κοκαΐνη.

Έκανε τεστ για ναρκωτικά η πρωθυπουργός της Φινλαδίας 

Η Σάνα Μαριν παραδέχτηκε σήμερα ότι έκανε τεστ για ναρκωτικά.

«Σήμερα έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα.

H πρωθυπουργός της Φιλανδίας, Σάνα Μάριν

«Σήμερα έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», είπε η πρωθυπουργός της Φιλανδίας, Σάνα Μάριν / AP

«Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», είπε, δηλώνοντας αναστατωμένη από τη διαρροή των βίντεο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top