Φινλανδία: H Σάνα Μάριν δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών

Μετά τον σάλο για τα πάρτι

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα βίντεο στα οποία η πρωθυπουργός της ΦινλανδίαςΣάνα Μάριν, φαίνεται να διασκεδάζει σε πάρτι με φίλους της.

Η αντιπολίτευση της Φινλανδίας μίλησε ακόμα και για χρήση ναρκωτικών, κάτι που δεν άφησε αναπάντητο η Σάνα Μάριν. 

Η 36χρονη Φινλανδή πρωθυπουργός, δήλωσε σήμερα ότι δεν θα την πείραζε καθόλου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά την προβολή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται να χορεύει σε πάρτι και το οποίο έδωσε αφορμή για φήμες για κατανάλωση ναρκωτικής ουσίας.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, και συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα να κάνω τεστ», δήλωσε η Σάνα Μάριν.

Σύμφωνα με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, τα βίντεο που τη δείχνουν να διασκεδάζει γυρίστηκαν πριν από εβδομάδες. Η ίδια πρόσθεσε ότι γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση αλλά πίστευε ότι τα βίντεο δε θα δημοσιευθούν.

ΝΑΤΟ: «Ναι» από τη Γερουσία της Τσεχίας για την ένταξη Σουηδίας-Φινλανδίας

«Αυτά τα βίντεο είναι ιδιωτικά, μαγνητοσκοπήθηκαν σε ιδιωτικούς χώρους», πρόσθεσε η πρωθυπουργός. «Περνούσα μια βραδιά με φίλους», εξήγησε.

Ο τρόπος που χόρευε η Μάριν επικρίθηκε από ορισμένους που έκριναν ανάρμοστη τη συμπεριφορά αυτή για μια πρωθυπουργό, ενώ άλλοι έκριναν ότι είχε δικαίωμα να διασκεδάσει με φίλους σε ένα ιδιωτικό πάρτι.

Στην Αθήνα η πρωθυπουργός της Φινλανδίας - Συνάντηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη

«Εχω οικογενειακή ζωή, επαγγελματική ζωή και επίσης τον ελεύθερο χρόνο μου, τον οποίο περνάω με τους φίλους μου. Θα είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήμουν μέχρι τώρα», ήταν η απάντηση που έδωσε στους επικριτές της, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ούτε έχει δει κάποιον άλλο να κάνει χρήση.

Η Μάριν, η νεότερη αρχηγός κυβέρνησης παγκοσμίως όταν ανήλθε στον πρωθυπουργικό θώκο το 2019, έχει ήδη δεχθεί πυρά για εορταστικές βραδιές στην επίσημη κατοικία της.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Μάριν είχε επικριθεί γιατί χόρευε μέχρι το ξημέρωμα ενώ είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα της Covid-19.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση τότε για το δίκτυο MTV3, τα δυο τρίτα των ερωτηθέντων είχαν εκτιμήσει ότι η εορταστική έξοδος της Μάριν ήταν «μεγάλο λάθος».

Φινλανδία: «Θα βρεθεί λύση, θα μπούμε στο ΝΑΤΟ»

Στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ακούγεται η λέξη «αλεύρι», λέξη που σύμφωνα με το φινλανδικό πρακτορείο  Iltalehti χρησιμοποιείται για να περιγραφεί η κοκαΐνη.  

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένες ζωές σε αυτές τις θέσεις εργασίας. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο για να περνάω με τους φίλους μου. Λίγο πολύ όπως και πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου», είπε η ίδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top