Σάνα Μάριν: Νέο βίντεο – Χορεύει με γυναίκα πρώην μοντέλο

Νέος «πονοκέφαλος» για τη Φινλανδή πρωθυπουργό

Στο νυχτερινό κέντρο Klubi, η Μάριν είχε βιντεοσκοπηθεί να χορεύει στενά και με 38χρονο Φινλανδό τραγουδιστή.

Νέος «πονοκέφαλος» για τη πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, καθώς σε νέο βίντεο που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας χορεύει αισθησιακά αγκαλιά με μία γυναίκα.

Φινλανδία: Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών της Σάνα Μάριν

Στο νέο βίντεο, η 36χρονη Μάριν χορεύει κολλητά σε κλαμπ με τη Φινλανδή influencer και πρώην μοντέλο, Sabina Särkkä, 33 ετών.

Σάνα Μαρίν: Έκανε τεστ ναρκωτικών μετά τον σάλο για το βίντεο

Σάνα Μαρίν: Χορεύει αισθησιακά με γνωστό τραγουδιστή

Το βίντεο τραβήχτηκε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, όπου η Μάριν είχε βιντεοσκοπηθεί να χορεύει στενά και με 38χρονο Φινλανδό τραγουδιστή.

Σάνα Μαρίν

Η 36χρονη Μαρίν, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, διακρίνεται σε βίντεο να χορεύει αισθησιακά και πολύ στενά με έναν άνδρα σε κλαμπ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο Klubi. Η Σάνα Μαρίν, διακρίνεται στο βίντεο λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου να λινκνίζεται με έναν άντρα, ο οποίος - σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης - είναι ο τραγουδοποιός Olavi Uusivirta.

Φινλανδία: Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών της Σάνα Μάριν

Στο μεταξύ, αρνητική βρέθηκε στο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών η πρωθυπουργός της Φινλανδίας στο οποίο υποβλήθηκε κατόπιν πιέσεων, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που την έδειχναν να διασκεδάζει με φίλους της.

Την Παρασκευή η Φινλανδή πρωθυπουργός συμφώνησε να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση και δεν είδε κανέναν να παίρνει ναρκωτικά στο πάρτι όπου συμμετείχε.

Ορισμένοι Φινλανδοί έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην πρωθυπουργό, άλλοι ωστόσο αμφισβητούν την κρίση της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top