Αμερικανικές εκλογές: Μετράει μέρες για το διαζύγιο η Μελάνια;

Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ στις επόμενες κινήσεις της απερχόμενη Πρώτης Κυρίας

Οι ΗΠΑ έχουν επιτέλους νέο πρόεδρο, ο οποίος δεν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη… σιωπηλή απερχόμενη Πρώτη Κυρία, η οποία δεν αποκλείεται μετά την ορκωμοσία Μπάιντεν να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον μεγιστάνα σύζυγό της.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: «Είναι περίεργο ζευγάρι»

Οι φήμες ότι ο γάμος Ντόναλντ και Μελάνια πνέει τα λοίσθια το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει, ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει η απόφαση της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας να μη μιλήσει καθόλου για την υποψηφιότητα του συζύγου της για την προεδρία των ΗΠΑ. 

Επίσης πολλοί χρήστες των social media είχαν εκφράσει τις υποψίες τους ότι τον Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύει στην προεκλογική του εκστρατεία σωσίας της Μελάνια και όχι η ίδια η σύζυγός του. 

Μελάνια Τραμπ: Αυτή συνοδεύει τον Τραμπ ή η σωσίας της;

Μάλιστα λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν ότι η Μελάνια Τραμπ είχε βάλει τα κλάματα μετά τη νίκη του συζύγου της το 2016, καθώς δεν περίμενε ότι θα κέρδιζε. 

Ακολούθησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η νέα Πρώτη Κυρία θα έπρεπε να μείνει για πέντε μήνες στη Νέα Υόρκη μαζί με τον γιος της για να μπορέσει να τελειώσει το σχολείο και μετά να μετακομίσουν στην Ουάσιγκτον. 

Χάλογουιν: Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μικροί Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Τότε όμως, η πρώην σύμβουλός της, Στέφανι Βόλκοφ, είχε δηλώσει πως η καθυστέρηση αυτή στη μετακόμιση της Μελάνια ήταν ότι διαπραγματευόταν με τον σύζυγό της μια συμφωνία, η οποία θα εξασφάλιζε στον γιο της, Μπάρον, ένα ίσο μερίδιο της περιουσίας Τραμπ. 

Επίσης είχε υποστηρίξει πως το προεδρικό ζεύγος κοιμόταν σε ξεχωριστά δωμάτια στον Λευκό Οίκο και ότι ο γάμος τους δεν είναι τίποτε άλλο από μία συναλλαγή. 

Ντόναλντ- Μελάνια Τραμπ: Είχε κορωνοϊό ο γιος τους- Πλέον είναι αρνητικός!

Τα τηλεοπτικά δίκτυα επίσης άπειρες φορές έχουν απαθανατίσει τις αποτυχημένες προσπάθειες του Ντόναλντ Τραμπ να κρατήσει το χέρι της συζύγου του, κατά τη διάρκεια κοινών τους εμφανίσεων, με εκείνη να τον αποτρέπει κατηγορηματικά. 

Η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, επίσης πρώην σύμβουλος της Μελάνια, υποστηρίζει πως ο γάμος της με τον Ντόναλντ Τραμπ έχει τελειώσει. 

Μελάνια Τραμπ: Ο σύζυγός μου πρέπει να είναι πρόεδρός μας για άλλα 4 χρόνια

«Η Μελάνια μετράει κάθε λεπτό μέχρι την αποχώρησή του από το Οβάλ Γραφείο προκειμένου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου». 

Κατά την ίδια ο λόγος που αυτό δεν έγινε κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ ήταν γιατί «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή».

Σε ξεχωριστά κρεβάτια κοιμούνται Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ

Δημόσια πάντως η Μελάνια δηλώνει πως έχει πολύ καλή σχέση με τον σύζυγό της και ότι δεν τσακώνονται ποτέ. Μένει να φανεί τους επόμενους μήνες αν αυτό ισχύει ή ήταν ένα παιχνίδι δημοσίων σχέσεων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top