Ντόναλντ- Μελάνια Τραμπ: Είχε κορωνοϊό ο γιος τους- Πλέον είναι αρνητικός!

Το αποκάλυψε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Ο Τραμπ κατά την πρώτη του προεκλογική του συγκέντρωση μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, διαμήνυε: «Νιώθω δυνατός και θέλω να σας φιλήσω όλους»

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε και ο 14χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια. Όμως πλέον είναι αρνητικός!

Τραμπ: «Είμαι το τέλειο δείγμα ανθρώπου - Αισθάνομαι πολύ καλά»

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε γνωστό ότι ο 14χρονος γιος της, Mπάρον, είχε διαγνωσθεί θετικός αλλά πλέον δεν είναι. Όταν έγινε γνωστή η είδηση στις αρχές Οκτωβρίου, ότι το προεδρικό ζεύγος νοσεί από την Covid, ο Λευκός Οίκος είχε επισημάνει ότι ο Μπάρον Τραμπ ήταν αρνητικός. 

Η Μελάνια Τραμπ εξήγησε σήμερα ότι αφού έλαβε τα θετικά τους αποτελέσματα από την 1η Οκτωβρίου, «φυσικά, το μυαλό μου πήγε αμέσως στον γιο μας». Το τεστ του βγήκε αρνητικό και η ίδια ανακουφίστηκε. Ωστόσο, σε επαναληπτικό τεστ φάνηκε ότι είχε νοσήσει και ο Μπάρον. Έκτοτε, ο 14χρονος Τραμπ δείχνει να είναι αρνητικός στην Covid.

O Μπάρον με τον πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ - φώτο ΑΡ

«Ευτυχώς, είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν εμφάνισε συμπτώματα», τόνισε σε ανακοίνωσή της. Η ίδια ανέφερε ότι ήταν «χαρούμενη που οι τρεις μας το περάσαμε ταυτόχρονα, ώστε να μπορούμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο και να περνάμε χρόνο μαζί».

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διαφύλαξε το ιατρικό απόρρητο του έφηβου γιου της. Ωστόσο, δεν εξήγησε γιατί η θετική διάγνωσή του δε δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top