Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: «Είναι περίεργο ζευγάρι»

Αυτό υποστηρίζει βοηθός του Αμερικανού προέδρου

Ντοναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ

Ένα πολύ περίεργο ζευγάρι υποστηρίζει πως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια, η 46χρονη Ομαρόσα Μανιγκόλντ, πρώην βοηθός του Αμερικανού προέδρου. Η Μανιγκόλντ, γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2004 στο σόου «The Apprentice» και τον Ιανουάριο του 2017, έγινε βοηθός του Προέδρου και διευθύντρια Επικοινωνίας για το Γραφείο Δημόσιου Συνδέσμου.

Μελάνια Τραμπ: Αυτή συνοδεύει τον Τραμπ ή η σωσίας της;

Μετά την αποχώρησή της από το Λευκό Οίκο έγραψε ένα βιβλίο, με τίτλο Unhinged, το οποίο αποτυπώνει τα όσα γίνονταν στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με την ίδια, η νομική ομάδα του Αμερικανού Προέδρου, προσπάθησε να σταματήσει την έκδοση του βιβλίου.

Σε τηλεοπτική της εμφάνιση χθες η Ομαρόσα είπε ότι αυτά που έχει παρατηρήσει στα 17 χρόνια που γνωρίζει το ζευγάρι, θα «τρέλαινε» τον κόσμο, ισχυριζόμενη πως η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν έναν «πολύ παράξενο» γάμο και  μόνο μερικές φορές «συμπαθούν ο ένας τον άλλον». «Είναι ένας πολύ περίεργος γάμος» είπε η Ομαρόσα.

«Είμαι πολύ προσεκτική στο πώς θα σχολιάσω την δυναμική ενός γάμου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Αλλά γνωρίζω αυτό το ζευγάρι από τότε που άρχισαν να βγαίνουν, παντρεύτηκαν έναν χρόνο αφότου ξεκίνησε η εκπομπή Τhe Apprentice. Αυτό που έχω παρατηρήσει τα τελευταία 17 χρόνια, σε κάνουν να τρελαθείς. Μερικές φορές συμπαθούν ο ένας τον άλλον αλλά μερικές άλλες η Μελάνια δεν τον θέλει καθόλου».

Η ίδια ισχυρίστηκε πως δεν είναι λίγες οι φορές που η πρώτη κυρία προσπαθεί επιδεικτικά να αποφύγει τον σύζυγο της. Τα συναισθήματα της έγιναν εμφανή την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κάμερες αποθανάτισαν την Μελάνια να τραβά το χέρι της, καθώς αποβιβάζονταν από το Air Force One μετά το τελευταίο debate. Πολλές και άλλες τέτοιες περιπτώσεις έχουν οδηγήσει την Ομαρόσα να προβεί σε αυτό το συμπέρασμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top